Звездини бисери – 26 бодова из једанаест утакмица

55

Таленти Црвене звезде који стасавају на теренима иза југа Маракане су на 11 такмичарских утакмица остварили осам победа, два ремија и један пораз.

Омладинци су још у четвртак убедљиво савладали Раднички у Нишу (5:0) и тако се на прави начин вратили на победнички колосек. Два поготка за наш тим у оквиру седмог кола Омладинске лиге Србије постигао је Пантовић, а у стрелце су се уписали и Бабић, Новаковић и Бурмаз. Убедљиви су били и бисери који се кале под тренерском палицом Дејана Симића, савладавши Трајал резултатом 3:0, а сва три поготка дело су Алексе Пулетића.

1. Бродарац- 6 победа и 1 реми- 19 бодова

2. Партизан- 5 победа, 1 реми и 1 пораз- 16 бодова

3.Црвена звезда- 4 победе и 3 ремија- 15 бодова

———————————————————————-

7. Графичар- 3 победе, 1 реми и 3 пораза- 10 бодова

Тријумф у Нишу остварили су и наши кадети (2:1) и то након преокрета. Први гол постигао је Милетић, а други је дело Уроша Бранковића који је сјајним волеј-ударцем под пречку срушио лидера на табели. Кадетска селекција наше филијале Графичара ремизирала је против Вршца (2:2), а осим Ракића, феноменалан погодак постигао је и Марко Стојановић директно из корнера.

1. Чукарички- 6 победа и 1 пораз- 18 бодова

2. Црвена звезда- 5 победа, 1 реми и 1 пораз- 16 бодова

3. Раднички Ниш- 5 победа, 1 реми и 1 пораз- 16 бодова

———————————————————————-

7. Графичар- 3 победе, 3 ремија и 1 пораз- 12 бодова

Утакмица наших млађих омладинаца која је требала да буде одиграна против Локомотиве из Железника је одложена, али су фудбалери рођени 2002. године који наступају у дресу Графичара убедљиво савладали Бродарац (4:1). Двоструки стрелац на мечу био је Елевен, а поготке су постигли и Тимофеев и Милошевић.

Ученици Владимира Вучића су у оквиру петог кола београдске Лиге млађих кадета група А савладали Телеоптик у Земунелу резултатом (2:0), а радост црвено-белима донели су Николашевић и Матић. Наши таленти рођени 2004. године који наступају за Графичар су поражени од Б тима Земуна резултатом 1:3, а гол за нашу филијалу постигао је Урошевић.

У оквиру Прве лиге пионира, фудбалери које са клупе предводи Срђан Бугарски савладали су Бродарац (3:1), иако су на полувремену имали гол заостатка. Радост црвено-белима донели су Крајновић, Ђурић и Недељковић. Селекција пионира која наступа у дресу Графичара ремизирала је против ДИФ-а (2:2), а поготке су постигли Димић и Младеновић.

Млађи пионири били су најубедљивија селекција нашег клуба протеклог викенда. Црвена звезда је савладала Раднички у Обреновцу (12:0), четвороструки стрелац био је Лука Ђорђевић, двоструки стрелци били су Милосављевић и Максимовић, а по један гол постигли су Пантић, Церовић, Василић и Тошић. Екипа коју са клупе предводи Бојан Маћешић и која наступа као Црвена звезда Б савладала је Колубару (5:1), хет-триком Василића и головима Ђуришића и Василова.

Претходни текстУ сусрет противнику – Бајерн Минхен
Следећи текстВан Ла Пара: Верујем у Звездин квалитет