Милојевић: Три бода су најважнија

30

Шеф стручног штаба Црвене звезде изнео је утиске после меча против Инђије у којем је црвено-бели тим славио резултатом 2:1, а голове за наш тим постигао је Милан Павков из једанаестераца.

– Хтео бих да честитам играчима Инђије, али и мојим изабраницима на победи. Нападали смо до краја утакмице, дали све од себе и успели да освојимо три бода. Искрено, не би било непоштено и да је утакмица завршена нерешеним резултатом или победом Инђије. Потрошили смо прво полувреме, јер нисмо нападали онако како смо се договорили, а с друге стране Инђија игра леп и атипичан фудбал за наше услове. Нисмо се прилагодили на прави начин и то замерам мојим играчима. Фалило нам је енергије, али наћи ћемо решење да изађемо из таквих ситуација у будућности – истакао је Милојевић.

Тренер нашег тима напоменуо је да су у другом полувремену црвено-бели кренули на преокрет, али и похвалио госте из Инђије на приказаној партији.

– У другом полувремену смо ишли на све или ништа, коцкали смо се и то нам се исплатило. Инђија је имала две сјајне контре из којих су могли да реше ову утакмицу, али имали смо среће. Честитао бих тренеру Инђије на отвореној и борбеној партији. Искрено да кажем уживао сам у данашњем мечу јер се гости нису бранили већ су пробали да нас изненаде и драго ми је што постоје овакве екипе. Окрећемо се наредним утакмицама и сигурно ћемо извући поуке из свега овога – закључио је Милојевић.

Претходни текстЦрвена звезда – Инђија 2:1 (0:1)
Следећи текстДруги пораз ватерполиста, без пласмана у плеј-оф