Највећи заједно за јачу Црвену звезду

42

Председник УО СД и КК Црвена звезда Небојша Човић и генерални директор ФК Црвена звезда Звездан Терзић одржали састанак на стадиону „Рајко Митић“. КК Црвена звезда се захваљује ФК на једнократној донацији. На састанку се разговарало и о осталим видовима сарадње клубова црвено-беле породице.

КК Црвена звезда мтс захваљује се фудбалском клубу на једнократној донацији, чиме је још једном на делу приказано јединство највећих клубова у црвено-белој породици.

Овај гест фудбалског клуба који је договорен на састанку председника УО Спортског друштва и КК Црвена звезда Небојше Човића и генералног директора ФК Црвена звезда Звездана Терзића у четвртак на стадиону „Рајко Митић“, представља и својеврсни увод у велики број заједничких активности које ће клубови у оквиру спортског друштва спровести у години великог јубилеја СД Црвена звезда – 75 година постојања, 04.03.2020. године.

На састанку се разговарало и о осталим видовима сарадње клубова у оквиру велике црвено-беле породице која броји чак 30 клубова, али и још ближе сарадње ФК и КК као највећих клубова у систему СД Црвене звезде. У срдачном и пријатељском разговору, истакнута је неопходност да се ФК Црвена звезда као главни стуб нашег спортског друштва, активно укључи у развој целокупног спортског друштва, и на тај начин ојача светски бренд Црвене звезде.

Оваква врста комуникације и међусобне подршке између највећих клубова спортског друштва Црвена звезда на најбољи и најдиректнији начин показује јединство, солидарност и снагу клубова Спортског друштва Црвена звезда као увод у годину великог јубилеја.

КК Црвена звезда мтс ће као и до сада, у складу са својим могућностима пружати сву могућу подршку осталим клубовима у оквиру велике црвено-беле породице, а фудбалерима који су чести и радо виђени гости на нашим евролигашким и утакмицама АБА лиге, жели пуно успеха у предстојећим мечевима Лиге шампиона и Суперлиге Србије.

КК Црвена звезда мтс

Претходни текстФудбалски клуб помаже Звездиним кошаркашима
Следећи текстКарте за меч са Инђијом у суботу у продаји