Звезда угостила угрожену децу

32

Црвена звезда своју друштвено-одговорно страну труди се да покаже у свакој прилици, тако је било и данас када је у току репрезентативне паузе угостила децу осетљивих и рањивих група.

Група од осамнаест малишана посетила је највећи спортски музеј у региону и да уживо видела најпрестистижнији клупски трофеј у Европи, као и многе друге пехаре у препуним витринама нашег музеја. Гости су уживали у причи кустоса Звездиног музеја о неким од најпознатијих спортских успеха српског шампиона.

Одатле су малишани имали прилике да виде и главни терен Маракане. Радост на лицима није изостала, као ни много занимљивих прича када су дечаци и девојчице уживо видели место где Борјан брани без грешке, где Боаћи решета мрежу, али и где наши првотимци са верним навијачима славе победе.

Након краћег одмора уследило је и оно чему су се наши гости највише обрадовали. На терену Омладинске школе иза југа Маракане опробали су се у улози фудбалера. Црвено-белим кадетима демонстрирали су фудбалске способности. Малишани су се са највећим нестрпљењем чекали да шутирају пенале нашем младом голману, а добили су и велики број савета од црвено-белих талената.

Црвена звезда ће се и у наредном периоду трудити да својим акцијама измами осмех на лица малишана, јер ће ова лепа посете сигурно остати незаборавно сећање за наше госте из неколико установа у Београду.

Претходни текстСвечани пријем за Мајдова у Скупштини града Београда
Следећи текстБабић: Борбеност и слога су наша предност