Звездини бисери – Резултати свих млађих селекција Црвене звезде

106

Бисери који стасавају иза југа Маракане су минулог викенда на осам утакмица остварили четири победе, три ремија и један пораз.

Утакмице Омладинске лиге Србије су одложене због обавеза у репрезентацији. Добрим играма у нашим млађим селекцијама за дрес репрезентације наметнули су се Катић, Лукић, Благојевић, Бурмаз, Бабић, као и Њамцуловић који наступа за омладинску екипу нашег Б тима Графичара.

Кадетска селекција нашег тима коју са клупе предводи Марко Неђић убедљиво је савладала екипу Кикера (5:0). Краљевчани су до ове утакмице били на трећој позицији са само два примљена гола, али наши расположени бисери су им за 90. минута постигли пет погодака. Два гола за наш тим постигао је Лазетић, а у стрелце су се уписали и Никола Митуљикић, Ђурић и Бранковић који је у наш клуб дошао управо из Кикера. Кадети Графичара су ремизирали против Аполона у Крагујевцу (1:1), упркос томе што су на самом почетку меча остали са играчем мање. Погодак за екипу Николе Ђуровића постигао је снажни центарфор Давор Ракић који се на листи стрелаца изједначио са најбољим стрелцем кадетског тима Црвене звезде- Марком Лазетићем.

1. Раднички Ниш- 5 победа и 1 реми- 16 бодова

2. Чукарички- 5 победа и 1 пораз- 15 бодова

3. Црвена звезда- 4 победе, 1 реми и 1 пораз- 13 бодова

——————————

6. Графичар- 3 победе, 2 ремија и 1 пораз- 8 бодова

Утакмица наших млађих омладинаца против ИМТ-а је одложена, док су млађи омладинци наше филијале Графичара ремизирали против ОФК Београда. Резултат је био 2:2, а поготке за Графичар постигли су Максимовић и  Гајинов.

Пулени Владе Вучића су поражени од Чукаричког (0:1) у првој такмичарској утакмици коју су одиграли ове сезоне. Ипак, млађи кадети Графичра су у оквиру београдске Лиге група Б савладали Раковицу убедљивим резултатом од 5:1. Голове за нашу филијалу, којој је ово шести бод после три одиграна кола, постигли су Марков, Мисић, Јаношевић, Вудраговић и Урошевић.

На отварању Лиге пионира група А, ученици Срђана Бугарског савладали су екипу Рада у гостима, минималним резултатом (1:0). Радост нашој генерацији 2005. донео је Шкобаљ поготком у 43. минуту меча. Утакмица пионирске селекције Графичара која је требала да буде одиграна против ФК Ада је одложена.

На теренима иза југа Маракане је током викенда одигран вечити дерби у конкуренцији млађих пионира. Одиграли су одличну утакмицу пулени Милорада Вилотића, али сусрет је завршен резултатом 2:2. Поготке за наш тим постигли су капитен селекције Ђорђевић и Рамадани са беле тачке. Успешни у конкуренцији млађих пионира били су наши бисери који наступају под називом Црвена звезда Б и који се такмиче у београдској Лиги млађих пионира група Б. Они су савладали екипу БСК-а из Батајнице резултатом 2:4. Двоструки стрелац, као и у прошлој утакмици против ИМТ-а био је Немања Ђуришић, а поготке су постигли и Цетић и Суботић.

Претходни текстПетровић: Тежимо ка највишим циљевима
Следећи текстСвечани пријем за Мајдова у Скупштини града Београда