Ветерани у хуманој мисији

41
Ветерани Црвене звезде су међу најактивнијим секцијама клуба. У септембру су планирана још два садржајна гостовања где ће одиграти хуманитарну утакмицу у Бања Луци, а ревијалну у Малом Зворнику.

Легенде Црвене звезде путују 11. септембра у Бања Луку на прво гостовање у овом месецу, где ће се задржати до 13. септембра. Нема сумње да ће легенде црвено-белих улепшати дане љубитељима фудбала. За 12. септембар заказана је хуманитарна утакмица на Градском стадиону у Бања Луци између наших ветерана и ветерана бањалучког Борца. Улаз ће бити слободан, али грађани ће имати прилику да остављањем прилога помогну рад Фондације “Ђеца нам се рађала”, која организује ову утакмицу у циљу промоције наталитета у Републици Српској.

Гледаоци ће имати јединствену прилику да, после неколико деценија, на терену виде некадашње звезде југословенског фудбала попут Драгана Џајића, Владимира Петровића Пижона, Дулета Савића, Станислава Карасија, Милоша Шестића, Јована Аћимовића, браће Ђуровски и других.

Најстарија секција Црвене звезде потом путује у Мали Зворник 17. септембра и тамо ће одмерити снаге са ветеранима локалног клуба. Тиме завршавају септембарска планирана гостовања.

Наше легенде очекује узбудљив период, а сигурни смо да ће, као и увек, дане становницима Бања Луке и Малог Зворника учинити садржајним и занимљивим.

Претходни текстНаша трибина – Хумани сектор 400
Следећи текстДиректни преноси на Јутјуб каналу