Наша трибина – Хумани сектор 400

90

КК Црвена звезда мтс пустио је у продају сезонске утакмице које обезбеђују место за 15 евролигашких мечева у ’’Штарк арени’’. Цена је веома популарних 5.000 динара, а њиховом куповином постајете директан учесник у свим хуманитарним активностима Црвене звезде!

КК Црвена звезда мтс пустио је у продају такозвани ’’евролигашки контигент карата’’. Наиме, по цени од само 5.000 динара сви заинтересовани обезбеђују место у дворани на свих 15 утакмица у Евролиги колико ће их црвено-бели наредне сезоне играти у ’’Штарк арени’’. Интересовање је огромно и велики број Звездаша је похрлило на продајна места да обезбеди своје место у сектору 400 највеће дворане на Балкану.

Настављамо у истом правцу! А, овог пута позивамо и вас да се директно укључите. Сваки сектор на нивоу 400 ’’Штарк арене’’ заузела су по два играча Црвене звезде. Они ће се први и једини пут у овој сезони међусобно такмичити, за пакетић и осмех више оних којима је помоћ најпотребнија. Зато, менаџмент клуба је подржао идеју и у сарадњи са кошаркашима донео одлуку да продаја сезонских улазница за Евролигу има и хумани карактер, па ће победници у овој малој игрици, на основу броја продатих улазница за њихов сектор, припремити адекватну помоћ некој од организација којој је помоћ преко потребна.

Сектор који буде имао највише продатих карата када буде завршена продаја биће проглашен победником. Два играча која буду најуспешнија одлучиће којој установи ће бити уручени поклони и донација у виду сезонских улазница. На тај начин одлучили смо да продаји сезонских улазница доделимо и такмичарску ноту, а све са циљем да још једном акцијом пружимо помоћ онима којима је она најпотребнија.

КК Црвена звезда је годинама уназад био учесник бројних хуманитарних активности. Искористивши снагу свог бренда, утицај на јавност и звездаше, црвено-бели су често били на правом месту и у право време. Подсетићемо вас на само неке од таквих активности – посете дечјој онкологији, посета Специјалне болнице за церебралну парализу и развојну неурологију, посета дечјем свратишту, бројне акције са клупским партнером Специјалне олимпијаде Србије, учешће у Евролигиним ’’One Team’’ пројектима, посете институту за мајку и дете… и бројни други.

ЦРВЕНО-БЕЛИ ПАРОВИ ЗА КОЈЕ МОЖЕТЕ ГЛАСАТИ КУПОВИНОМ ЕВРОЛИГИНОГ ПАКЕТА УЛАЗНИЦА:

Берон и Јовановић – сектор 401
Џенкинс и Кузмић – сектор 402
Лазић и Оџо – сектор 403
Д. Браун и Човић – сектор 404
Давидовац и Перпероглоу – сектор 420
Ненадић и Л.Браун – сектор 421
Гист и Симанић – сектор 422
Добрић и Фаје – сектор 423

Подсећамо вас да продаја пакета по овим изузетно популарним ценама траје до 20. септембра. Када се продаја оконча, црвено-бели првотимци ће започети своје хуманитарне акције захваљујући вама и по старој навици обрадовати оне којима су пажња, помоћ и подршка најпотребнији.

Зато, правац на продајна места – клупске просторије на Малом Калемегдану и ТЦ Ушће продајно место tickets.rs.

Бодрите Црвену звезду у Евролиги и будите хумани!

Претходни текстРаспоред утакмица млађих категорија
Следећи текстВетерани у хуманој мисији