Иза југа Маракане – “Отворени дани” у Зрењанину, Шапцу и Краљеву

29

Црвена звезда у сарадњи са својим регионалним центрима, Пролетером из Зрењанина, Фениксом из Шапца и Аполоном из Краљева организује “Отворене дане” за сву заинтересовану децу рођену од 2008. до 2012. године која желе да буду део нашег клуба.

Црвена звезда је током ове године отворила регионалне центре у Зрењанину, Шапцу и Краљеву у сарадњи са Пролетером, Фениксом и Аполон, а у оквиру тога ће током септембра у поменутим клубовима бити организовани отворени дани за тренинге на којима ће сва заинтересована деца моћи да дођу и да се опробају, те да једног дана буду део наше Омладинске школе.

Деца која ће имати прилику да се у три града опробају на тренинзима под покровитељством Омладинске школе Црвене звезде треба да буду рођена од 2008. до 2012. године. Делегација црвено-белих ће у Зрењанин, Шабац и Краљево доћи са неколико тренера и у току дана одржати вишечасовне тренинге за све заинтересоване малишане из региона.

Оснивањем регионалних центара желимо да пружимо шансу свој талентованој деци која желе да се опробају у нашем клубу, а да буду ближе њиховом месту становања. “Отворене дане” ћемо организовати два пута годишње у нашим регионалним центрима, а они који се најбоље покажу имаће прилику да дођу у Београд на тренинге који ће се одржати у октобру на теренима наше Омладинске школе. Позивам сву децу од 2008. до 2012. годишта да дођу, раде са нашим тренерима и да се изборе за црвено-бели дрес – истакао је координатор наше Омладинске школе Владимир Цвјетићанин.

Идеја са отварањем регионалних центара је та да Пролетер Зрењанин представља базу за Војводину, Феникс Шабац за Мачвански округ и Аполон Краљево за Рашки округ. „Отворени дани“ које организује наш клуб су сјајна прилика за децу да се друже, тренирају и упознају са начином рада наше Омладинске школе, те да једног дана наследе Борјана, Марина, Дегенека, Павкова и остале ведете нашег клуба.

Термини и контакт телефони за „Отворене дане“ у поменутим градовима су:

Раднички Зрењанин- 15. септембар. Контакт телефон: 064 248 85 17.

Феникс Шабац- 21. септембар. Контакт телефон: 063 744 44 04.

Аполон Краљево- 22. септембар. Контакт телефон: 065 857 87 57.

Дођите, будите део Црвене звезде и остварите свој сан. Чекамо вас.

Претходни текстЦрвена звезда боља од Дарушафаке
Следећи текстЗвездини „класици“ против Бајерна