Звездини бисери – Резултати свих млађих селекција Црвене звезде

50

Протеклог викенда су таленти који стасавају иза југа Маракане на седам лигашких сусрета остварили четири победе, један реми и два пораза.

У оквиру шестог кола Омладинске лиге Србије, јуниори нашег клуба које тренира Славољуб Ђорђевић ремизирали су против крушевачког Напретка (0:0), иако су током 90 минута били бољи ривал и имали изгледне прилике да дођу до сва три бода. С друге стране, таленти рођени 2001. и 2002. године који стасавају у нашем Б-тиму савладали су екипу Интернационала резултатом 2:1, а поготке су постигли Милисављевић и Пуповић.

1. Бродарац- 6 победа- 18 бодова

2. Чукарички- 4 победе, 1 реми, 1 пораз- 13 бодова

3. Партизан- 4 победе, 1 реми, 1 пораз- 13 бодова

4. Црвена звезда- 3 победе и 3 ремија- 12 бодова

——————————————————————

9. Графичар- 2 победе, 1 реми и 3 пораза- 7 бодова

Изабраници Марка Неђића изгубили су од Чукаричког у петом колу Кадетске лиге Србије резултатом 3:2, и док је први погодак аутогол дефанзивца “брђана”, други гол за наш тим дело је Милетића који је снажним ударцем са дистанце као и у прошлом колу против Војводине постигао феноменалан погодак. Кадети Графичара, наше филијале, своју утакмицу играју у среду од 19 часова против Бродарца.

1. Раднички Ниш- 4 победе и 1 реми- 13 бодова

2. Чукарички- 4 победе и 1 пораз- 12 бодова

3. Кикер- 4 победе и 1 пораз- 12 бодова

4. Црвена звезда- 3 победе, 1 реми и 1 пораз- 10 бодова

—————————————————————————————–

8. Графичар- 2 победе, 1 реми и 1 пораз- 7 бодова (утакмица мање)

Млађи омладинци нашег клуба који се такмиче у оквиру Лиге Београда групе А поражени су на гостовању од Земуна резултатом 4:0. Док је утакмица млађих омладинаца наше филијале Графичара одложена због турнира у Италији на ком су пулени Милоша Бојанића завршили учешће у четвртфиналу.

Наши млађи кадети су се јуче у току дана вратили са турнира у Бугарској на ком су завршили као другопласирани, те је због тога утакмица против Вождовца одложена. Ипак, млађи кадети Графичара су у оквиру првог кола београдске Лиге група Б остварили убедљиву победу против ИМТ-а резултатом 5:1, а голове за нашу филијалу постигли су Јовановић, Урошевић, Ђуричић и Марков који је био двоструки стрелац.

Такмичење су започели и наши млађи пионири. Пулени Милорада Вилотића су у трећем колу Лиге млађих пионира група А остварили тријумф против Вождовца резултатом 4:0, а поготке су постигли Ђорђевић, Стојковић, Костић и Рамадани. Наши бисери који наступају као Црвена звезда Б су такође одиграли прву утакмицу у оквиру Лиге млађих пионира група Б и убедљиво савладали ИМТ резутлтатом 5:0, двоструки стрелац био је Ђуришић, а поготке су постигли и Поповић, Церовић и Василов.

Наредног викенда стартују Лиге млађих пионира, као и Лиге петлића у којима ће наши бисери покушати да остваре што боље резултате.

Претходни текстГобељић: Поносан на европску Звезду
Следећи текстЗвезда друга на „Трофеју Вождовца“