Гарсија: Један од најлепших голова у каријери

24

Пету победу заредом у Суперлиги Србије, на исто толико утакмици, остварили су фудбалери Црвене звезде над Војводином 1:2.

Након поготка Павкова нашем тиму тријумф је донео феноменалним голом Гарсија. Након што је извао корнер до младог крилног нападача стигла је повратна лопта, коју је волејем послао у даљи угао гола.

Веома сам срећан због гола и због победе. Изузетно нам је било битно да и на домаћој сцени бележимо добре резултате и да са победом одемо на одмор. Ефектан и леп погодак, иначе се добро сналазим са повратним лоптама. Драго ми не што сам био прецизан и што је овакав гол донео победу тиму. Сигурно је један од најлепших голова које сам дао у каријери. Наставићу да радим напорно, како би овај био само први у низу – рекао је Гарсија.

На три утакмице у црвено-белим дресу Гарсија је постигао два гола.

Изузетно ми значи добар старт у Звезди. Сваки гол је битан за самопоуздање, посебно новајлији. Срећан сам што сам за овако кратак боравак у клубу успео да обрадујем наше навијаче. Надам се да је ово тек почетак и да ћемо се још много пута радовати заједно.

Пред нашим фудбалерима је репрезентативна пауза, а потом и такмичење у групној фази Лиге шампиона, као и у Суперлиги.

Играчима је потребан одмор, прошли су целе квалификације за Лигу шампиона и упоредо играли Суперлигу, тако да пауза долази у правом тренутку. Имаћемо довољно времена да се одморимо, али и да додатно поредимо на тактичким замислима – поручио је Гарсија.

Претходни текстМилојевић: Гарсијин еврогол пресудио
Следећи текстВан ла Пара Звездин три године!