Почетак продаје сезонских – све важне информације

55

КК Црвена звезда мтс почиње у понедељак продају сезонских улазница за такмичарску сезону 2019-2020. Нови Евролига пакет за утакмице црвено-белих у Арени. Продаја ограниченог контигента сезонских улазница, до 20.септембра!

КК Црвена звезда мтс почиње продају сезонских карата у понедељак у 10 часова у просторијама клуба на Малом Калемегдану.

Након изузетно успешне претпродаје која је током лета донела изузетан одзив Звездаша, време је за наставак кампање у сезони јубилеја 75 година постојања клуба. Зато је симболика кампање очигледна и врло јасна – Зидине Малог Калемегдана, наше тврђаве и јубилеј клуба, 75 година постојања наше Црвене звезде!

Током 75 година богате историје Црвене звезде, циглу по циглу, стварали смо нашу тврђаву, која је и јединствен кошаркашки простор у свету.

Зато се клуб потрудио да у сезони јубилеја оформи јак и квалитетан састав који ће се борити у више такмичења за највише циљеве – а Звездаши су то препознали и фантастичним одзивом у куповини сезонских улазница у претпродаји.

КК Црвена звезда ценама улазница у продаји, посебно пакета Евролига Ниво 400 који кошта само 5000 динара за 15 мечева у „Штарк Арени” (330 динара по утакмици) жели да омогући свима да бодре свој клуб из највеће хале на Балкану, али и да направе амбијент који нико нема у Евролиги и по чему је Црвена звезда јединствена у овом такмичењу!

Зато је време је да кренемо у нове победе и наставимо да исписујемо историју која је уграђена у зидове и цигле наше куће на Малом Калемегдану.

Црвена звезда ће одиграти у новој сезони преко 40 утакмица као домаћин у дворанама Штарк Арена и Александар Николић у три такмичења: Евролига, АБА лига и КЛС.
Две дворане у којима ће црвено-бели играти мечеве у Београду сада ће донети оптималан комфор свима који буду желели да гледају црвено-беле у Евролиги и АБА лиги, пошто се током лета реновира и дворана „Александар Николић” у којој ће црвено-бели одиграти све утакмице АБА И Суперлиге Србије, али и две утакмице Евролиге (Барселона и Зенит). Такође, након нових реконструкција обе дворане имаће и паркинг места за све посетиоце утакмица.

КК Црвена звезда мтс зато се потрудио да популарним ценама омогући свима да дођу до своје сезонске улазнице и буду део Звездине приче у сезони 2019/2020, али је увео и нове улазнице и „пакете” у своју понуду:

ЦЕНЕ СЕЗОНСКИХ КАРАТА 2019/20 У ПРОДАЈИ ЗА СВЕ ДОМАЋЕ УТАКМИЦЕ:

ПАКЕТ КАРАТА ЕВРОЛИГА – ЗА УТАКМИЦЕ У АРЕНИ

У наставку можете прочитати све важне техничке информације везане за продајна места, радно време, начине плаћања, учлањивање у клуб:

Радно време продајног места на Калемегдану је радним данима од 10-18 часова и суботом од 10-16 часова.

У ПЦ Ушће продаваће се само пакет карата Евролиге у Арени- ЛОЖА СЕВЕР НИВО200 и ТРИБИНА НИВО 400.

Такође, карте ће моћи да се купе и онлине, али само одређене и то: пакети карата Евролиге у Арени- ЛОЖА СЕВЕР НИВО 200 и ТРИБИНА НИВО 400, затим сезонске карте за ТРИБИНУ А и Б, као и за ПАРТЕР Б и ПАРТЕР 4.

Куповина на три и шест рата биће као и до сад омогућена свим власницима кредитних картица Банка Интеса и Комерцијалне банке.

Што се тиче скупљих, ВИП карата, са великим задовољством обавештавамо да су све карте на терену за ПОЧАСНА МЕСТА у првом и другом реду распродате, те да су на располагању само ПОЧАСНА МЕСТА-БОЧНО, 3. РЕД.

Због великог интересовања за ексклузивна места у халама, од септембра је новитет нова сезонска карта- ВИП ЛОЖА ПРЕМИУМ. Овом картом купац обезбеђује место у Хали А. Николић у ВИП ложи, док је у Арени смештен у СКАЈБОКС.

Такође, у понуди је и пакет карата само за утакмице Евролиге у Арени у СКАЈБОКС-у.

Попусти важе за све власнике сезонских карата 2018/19 који нису успели да обнове своју сезонску у претпродаји.

Приликом куповине купац постаје члан КК Црвена звезда. Уколико је већ члан, потребно је да понесе своју чланску карту. У супротном, аутоматски добија и чланску карту КК Црвена звезда коју ће му бити израђена и уручена у просторијама клуба на Малом Калемегдану (без обзира на продајно место на коме је купио сезонску улазницу).

Такође, купац је у обавези да приложи личне податке за сваку купљену карту, као и ЈМБГ број, што налаже нови Закон о спорту и КК Црвена звезда је у обавези да достави те подате МУП Србија, ради општих услова безбедности на спортским догађајима па Вас клуб моли за разумевање по овом питању.

Позорница за сезону 2019-2020 је постављена: Година јубилеја, Црвена звезда је у Евролиги, циљеви у осталим такмичењима се знају, ту је и јак тим: Џејмс Гист, Огњен Добрић, Стратос Перпероглу, Дерик Браун, Дејан Давидовац, Били Берон, Филип Човић, Чарлс Џенкинс, Мо Фаје, Бранко Лазић, Бориша Симанић, Мајкл Оџо, Никола Јовановић, Лорензо Браун, Огњен Кузмић…

Прикључи се Црвеној звезди у предстојећој сезони која је по много чему историјска, видимо се на Малом Калемегдану!

* Клуб подсећа да је у продаји ограничен контигент сезонских улазница због великог одзива и броја купљених карата у предсезонској кампањи.

* Продаја сезонских улазница трајаће до 20.септембра ове године.

КК Црвена звезда мтс

Претходни текстМилојевић: Очекујем узбудљив дерби
Следећи текстПреноси омладинаца и кадета на Јутјуб каналу