Мркела: Нема слабих противника

52

Црвена звезда ће ове јесени у групној фази Лиге шампиона укрстити копља са Бајерном, Тотенхемом и Олимпијакосом, а наредне европске кораке нашег клуба прокоментарисао је Митар Мркела.

У Лиги шампиона нема слабих тимова, сви учесници заслужено су у елитном друштву и ни у једном сусрету није могуће унапред одредити победника. У нашој групи фаворити су Бајерн и Тотенхем, али далеко од тога да нас и Олимпијакос било ко сме да отпише. Звезда је показала у претходним интернационалним изазовима да има квалитет да се носи са сваким ривалом, да може да победи и најјаче – истакао је спортски директор Црвене звезде.

Мркела се потом осврнуо на учинак Звезде у Европи у претходном периоду и изразио наду да ће шампион Србије наставити у истом смеру.

Елиминисали смо 12 ривала у три сезоне квалификација, а у групи смо освајали бодове против екипа попут Ливерпула, Арсенала, Наполија и Келна. Посебну снагу имамо пред нашом публиком и сигуран сам да нам предстоји узбудљива јесен. Уверен сам да ће звездаши уживати у шест европских сусрета до краја године и да ће у сва три меча у Београду стадион бити попуњен до последњег места.

Претходни текстЗвезда преокретом до победе над Орадеом
Следећи текстЛегенде црвено-белих гостовале у Стапару