Милојевић: Очекујем занимљиво надметање у групи

36

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић изнео је утиске после жреба за групну фазу Лиге шампиона одржану у Монаку. Наш тим одмериће снаге у групи Б са Бајерном, Тотенхемом и Олимпијакосом.

На овом нивоу такмичења нема лаких противника. Тридесет два врхунска тима нашла су се ове године, као и сваке претходне, у групној фази. На жребу смо извукли групу за коју можемо рећи да није ни најлакша, а ни најтежа. Свакако су у питању јаки тимови, али показали смо већ да знамо да играмо утакмице у Европи и верујем да ћемо се носити са овим противницима – истакао је Милојевић и додао:

Стекли смо важно искуство у Европи у претходне две сезоне. Ова генерација је кренула од Лиге Европе и дошла до Лиге шампиона. Сада смо опет у најјачем европском такмичењу и све оно што смо доживели до сада ће нам много значити. Прошле сезоне смо били у групи коју су сви називали „група смрти“, али смо показали да можемо да освојимо бодове и да ником није лако са Црвеном звездом. Због тога верујем да ћемо и ове године на прави начин представити нашу клуб и земљу.

Стратег црвено-белих истакао је важност наших навијача.

Наша велика снага су навијачи. Показали су да су заиста 12. играч. Европски тимови који долазе на Маракану имали су прилику да осете каква је овде атмосфера. Никоме није лако да игра пред сјајним Делијама. Срећан сам што ће Србија и навијачи Црвене звезде уживати у три фантастичне фудбалске представе. Публика ће имати прилике да прати одмеравање снага са великим европским екипама, а верујем да ће посебна „посластица“ за звездаше бити утакмица са братским Олимпијакосом – закључио је Милојевић.

Претходни текстТерзић: Очекујемо спектакуларне утакмице
Следећи текстРаспоред Звездиних утакмица у групи Б Лиге шампиона