Јованчић: Борбом и трудом до успеха

38

Фудбалери Црвене звезде поновили су прошлогодишњи успех и још једном се пласирали у групну фазу Лиге шампиона. Црвено-бели везиста Душан Јованчић истакао је да његова екипа жели да превазиђе прошлогодишњи резултат.

За ово смо тренирали и борили се, од првог дана и пресрећан сам што смо пред својим навијачима, на препуној Маракани, обезбедили јесен у најјачем европском такмичењу. Богатији смо за прошлогодишње искуство у Европи и сигурно ће нам то значити – рекао је Јованчић.

Феноменална атмосфера и овог пута била је адут изабраника Владана Милојевића.

– Наши навијачи још једном били на висини задатка. Препуне трибине и песма која траје од првог до последњег судијског звиждука нешто што нам увек даје додатну снагу. Сигуран сам да ниједној екипи није лако када чује хук са наших трибина. Славље на крају меча је нешто неописиво, сигуран сам да су наши навијачи уживали исто колико и ми на терену.

У четвртак у 18 сати заказан је жреб за групну фазу Лиге шампиона.

– Сутра ћемо сазнати имена противника. Немам посебне жеље, уверен сам да ћемо на свакој утакмици имати фантастичну подршку, препуне трибине и да ћемо дати све за грб који носимо. То је сасвим довољно.

Претходни текстТерзић: Поносан сам на Звездине успехе
Следећи текстМилојевић експерт за квалификације!