Марин: Заслужујемо да играмо Лигу шампиона

52

Црвена звезда ће у уторак од 21 час на стадиону “Рајко Митић” дочекати екипу Јанг бојс, а капитен црвено-белих Марко Марин изнео је очекивања пред реванш сусрет плеј-оф фазе квалификација за Лигу шампиона.

Екипа је потпуно спремна за утакмицу против Јанг бојса. Играмо пред нашим навијачима што је велики плус за нас и што нам даје додатни мотив да се добро покажемо. Ова екипа заслужује да игра Лигу шампиона, сви играчи, од голмана до шпицева, колико год да играју или не, имају квалитет. Краси нас сјајан карактер и сутра ћемо дати све од себе да се испуни наша жеља као и жеља наших навијача да прођемо у групну фазу Лиге шампиона и поновимо прошлогодишњи успех – рекао је Марин.

Звездин капитен се осврнуо и на утакмицу у Берну, као и на резултат из првог сусрета.

– Резултат је егал. Није логично да се бранимо на нашем стадиону, знамо да то нико не жели да види. Играћемо нашу игру и верујем да можемо да одиграмо квалитетну европску утакмицу. Добро смо се спремили, знамо шта нас очекује, анализирали смо противника. Идентична утакмица као у Берну не може да буде, биће промена на обе стране, али смо спремни на све и надам се позитивном резултату.

Марко Марин на свом конту има четири асистенције, што га чини најбољим у тој статистичкој категорији у читавим квалификацијама Лиге шампиона.

Време је за гол. Шалу на страну, мање је битно ко постиже голове или асистира, најважније је да прођемо у групну фазу. Потрудићу се да допринесем колико год могу, као и сви моји саиграчи – закључио је Марин.

Претходни текстАпсолутни рекорд Делија у акцији „Црвено-бела крв“
Следећи текстМилојевић: Празник фудбала на препуној Маракани