Реми омладинаца у дербију кола

32

Омладинци Црвене звезде под командом Славољуба Ђорђевића ремизирали су у петом колу Омладинске лиге Србије против екипе Чукаричког. У тврдој утакмици наш тим је имао иницијативу у већем делу меча по тешким временским условима и био бољи ривал. Стварали су шансе Звездини јуниори, претили ударцима са дистанце, али се резутат до краја није мењао.

Чукарички – Црвена звезда 0:0

Стадион: ФК Раковица. Судија: Иван Стаменковић. Гледалаца: 200. Жути картони: Дрезгић, Даничић (Чукарички).

Црвена звезда: Катић, Гачић (од 87. Дедијер), Радовић, Одада, Лукић, Миликић, Митровић (од 67. Матић), Новаковић (од 67. Тејић), Бабић (од 78. Даничић), Бурмаз, Пиплица (од 56. Радуловић).

Чукарички: Мићовић, Игњатовић, Дукић (од 80. Кадијевић), Радојчић, Дрезгић, Даничић (од 61. Николић), Ергелаш (од 60. Босанчић), Лукић, Арсовић (од 70. Кежман), Ђукић, Михаиловић.

У првом полувремену није било много прилика, поред тврде и опрезне игре публика није видела много узбуђења. По тешком времену, пулени Славољуба Ђорђевића имали су иницијативу у већем делу првог дела меча. Прву прилику на утакмици имао је наш тим када је у 41. минуту са ивице шесаестерца одлично шутирао Бурмаз, али је голман Чукаричког Мићовић сигурно интервенисао.

Друго полувреме почело је одмеравањем снага. Прву прилику имала је Звезда у 46. минуту преко Бурмаза који је са неколико метара упутио шут који су са гол линије избацили дефанзивци Чукаричког. Касније је Радуловић у 60. минуту изашао сам пред голмана после асистенције Бабића, али је његов ударац крајњим напором Мићовић одбранио и избацио у корнер после ког је шансу имао и Одада, али је и његов ударац голман домаћих неутралисао. Уследио је период иницијативе наших омладинаца у којем су се центаршутевима тражили нападачи Бабић и Радуловић, али су домаћи зауставили покушаје Звездиних талената. У 80. минуту Бурмаз је поново био у прилици после центаршута Тејића, али није успео да постигне погодак после гужве у шеснаестерцу Чукаричког. Домаћин је одговорио у 82. минуту када је са 16 метара Ђукић опробао ударац, али је лопта отишла поред гола. Радуловић је покушао одличним ударцем са 20 метара у 84. минуту, међутим, голман Мићовић је одлично интервенисао. Велику прилику у четвртом минуту надокнаде имао је Бурмаз, али у недостатку среће лопта је погодила стативу.

Претходни текстРаспродато свих 50.000 карата
Следећи текстВажно обавештење везано за резервације за власнике сезонских карата