Гобељић и Павков у репрезентацији Србије

62

Добрим играма у дресу Црвене звезде позив за сениорску селекцију наше државе добили су дефанзивац Марко Гобељић и нападач Милан Павков.

Одличне партије изабраника Владана Милојевића на домаћој и европској сцени нису прошле незапажено код селектора Србије Љубише Тумбаковића. Позив за дуеле против репрезентација Португала (7. септембра) и Луксембурга (10. септембра), у оквиру квалификација за Европско првенство, добили су наши фудбалери Марко Гобељић и Милан Павков.

Гобељић је од почетка сезоне одиграо пет утакмица за Црвену звезду у свим такмичењима и једном асистирао. Звездином војнику је ово трећи позив у репрезентацију Србије, с обзиром на то да је имао прилику да дебитује у септембру 2016. године у утакмици против Катара, а потом и да одигра меч против Сједињених Америчких Држава још док је носио дрес крушевачког Напретка.

Херој Звездине победе против Ливерпула је дебитовао у дресу са националним грбом у пријатељској утакмици против Немачке 20. марта ове године. Снажни нападач је ове сезоне у дресу нашег клуба на седам утакмица постигао три гола.

Марку и Милану желимо да на што бољи начин представљају Црвену звезду у дресу репрезентације Србије.

Претходни текстМилица и Немања предводе Орлове
Следећи текстДиректни преноси на Звезда Кидс каналу