Ветерани увеличали прославе клубова у Републици Српској

46

Легенде Црвене звезде гостовањем су увеличале прославу стогодишњице клубова у Дервенти и Теслићу.

На гостовању 19. августа у Дервенти, поводом стогодишњице фудбалског клуба Текстилац, наши ветерани одиграли су ревијални меч који је завршен без победника (2:2). У фантастичној фудбалској атмосфери и пред стотинама гледалаца ривали су приуштили сјајну фудбалску представу после које је уследило уручење захвалница нашим легендама поводом сарадње два клуба.

Делегацију коју је предводио Милош Шестић чинили су: Марковић, Боровница, Караси, Тодоровић и Кантар.

Стартну поставу ветерана Црвене звезде чинили су: Бабић, Николић, Ђукић, Сандуловић, Ћосић, Јанковић, Крњешевац, Стојановић, Чула, Караси, Д. Мандић. Играли су још: Милосављевић, З. Мандић, Петровић, Милисављевић и Станковић.

Диван фудбалски амбијент у којем је резултат само формалност, крунисало је дружење наших ветерана са становницима Дервенте уз музику и неизбежно фотографисање.

Већ следећег дана, 20. августа, на гостовању у Бањи Врућица код Теслића, прослављени фудбалери Звезде још једном су уприличили стогодишњицу клуба из Теслића. Прослава јубилеја у Бањи Врућица протекла је у предивном амбијенту, а још једном је гостовање црвено-белих представљало празник фудбала у локалној средини.

У истом саставу као и претходног дана, наш тим је савладао домаћина резултатом 7:1 и тиме заокружио успешну дводневну турнеју.

Следећа дестинација је место Стапар, крај Сомбора, коју ће наше легенде посетити у понедељак 26. августа, а такође је повод гостовања прослава 100. година од оснивања клуба.

Претходни текстЦрвена звезда одрадила први тренинг у новој сезони
Следећи текстЗвезда ТВ | Несаломиви