Звезда тренирала у Берну

43

Фудбалери Црвене звезде у 19 сати истрчали су на стадион Швајцарске, дом фудбалера екипе Јанг бојс, на коме ће сутра одмерити снаге у оквиру првог меча плеј-офа за Лигу шампиона.

Нешто после поднева наша екипа стигла је у Берн. Црвено-белу експедицију дочекало је хладно и кишовито време. После београдских 35 степени, температура нижа чак за 19 степени није изненадила наше момке. У одличном расположењу изабраници Владана Милојевића одрадили су тренинг. Уобичајено загревање, рукометна утакмица по нешто измењеним правилима и усавршавање тактичких замисли обележили су тренинг. С обзиром на то да стадион екипе Јанг бојс има вештачку траву, која је у одличном стању, киша није сметала екипи.

Новајлија Матео Гарсија одрадио је тренинг са екипом. У Швајцарску због картона нису отпутовали Немања Милуновић и Душан Јованчић, а због повреда Милан Павков и Срђан Бабић.

Карте за трибину са навијачима Црвене звезде су распродате, за утакмицу влада велико интересовање, тако да верујемо да ће црвено-бели имати фантастичну подршку. Прва утакмица плеј-офа за Лигу шампиона Јанг бојс – Црвена звезда игра се у среду, 21. августа, у 21 сат.

Претходни текстБоаћи: Корак ка Лиги шампиона
Следећи текстСнежана Богићевић појачала Цеље