Жандер: Ова екипа има квалитет

32

Црвена звезда обезбедила је јесен у Европи, а у двомечу са екипом Јанг бојс изабраници Владана Милојевића имају прилику да у плеј-офу изборе пласман у Лигу шампиона. Леви бек Сантана Жандер истакао је да очекује тежак и узбудљив меч.

Знамо да двомеч пред нама није лак, али у овој фази такмичења нема лаких противника. Све су то прваци својих држава. Јанг бојс је био доминантан прошле године у швајцарском шампионату, али и Звезда је била у Србији. Очекујем узбудљив меч, сигуран сам да ће публика уживати у квалитетној утакмици. Ми ћемо се у последњој линији постарати да наша мрежа мирује и нада се да ћемо у Београд однети повољан резултат – рекао је Жандер.

Жандеру истиче да је његова екипа стекла битно искуство у претходном периоду.

Растемо као екипа из дана у дан, стекли смо битно искуство у досадашњим мечевима у Европи, као и у домаћем првенству. Победа у Копенхагену нам је свима дала додатно самопуздање, показали смо вда имамо карактер, да смо најјачи када је то најбитније и надам се да ћемо и у Швајцарској то још једном доказати.

Звездин Бразилац осврнуо се на 12. играча црвено-белих.

Навијачи су невероватна снага Црвене звезде. Причали су ми играчи да је феноменална атмосфера кад год игра Звезда, а сада сам имао прилику да се уверим у то. И на гостовањима су бучни и увек је пуна гостујућа трибина. Уверен сам да ће тако бити и у Швајцарској – закључио је Жандер.

Претходни текстСписак путника за Берн
Следећи текстОдложена утакмица Црвена звезда – Чукарички