Милојевић: Даћемо све од себе да обрадујемо звездаше

34

Фудбалери Црвене звезде ће у двомечу против Јанг бојса покушати да понове прошлосезонски успех и да се пласирају у групну фазу Лиге шампиона. Приви сусрет заказан је за сутра од 21 час у Берну, а пред утакмицу са прваком Швајцарске Владан Милојевић је изнео очекивања.

Предстоји нам тешка утакмица. Плеј-оф квалификација за Лигу шампиона је фаза у којој нема лаких противника. Дошли смо са жељом да пружимо добру партију и да дамо све од себе на терену. Играмо против врло добре екипе о чему сведочи чињеница да је Јанг бојс првак своје земље и прошлогодишњи учесник Лиге шампиона. Биће ово првих 90 минута, а очекује нас и друго полувреме у Београду. Битно ми је да пружимо све од себе и одиграмо најбоље што умемо. Очекујем занимљиву утакмицу – рекао је шеф стручног штаба Црвене звезде.

Звезда ће и на гостовању имати значајну подршку највернијих присталица.

Не знам зашто се потенцира прича о инцидентима и не знам колико је јавност у Швајцарској упозната са чињеницом да је наш клуб имао најбољу атмосферу на утакмицама претходне сезоне. Звездаши су из моје перспективе освојили прво место у Лиги шампиона. Наши навијачи су веома одани, воле клуб и до сад није било инцидената, а сигуран сам да ће нас и сутра подржати на најбољи начин. Поносан сам, као и моји играчи, јер ће звездаши сутра бити победници на трибинама. У то сам убеђен, а ми ћемо дати све од себе да их обрадујемо. Морам да признам да је већ мало неукосно потенцирати понашање Срба јер смо видели понашање и навијача других националности.

Све на стадиону првака Швајцарске је у знаку лиге шампиона што је пробудило сећања нашег стратега на претходну сезону.

Инспирација је велика, стадион изгледа веома лепо. Радимо за наш клуб, боримо се и покушаћемо да опет уђемо у елиту. Ипак, не размишљамо о групној фази већ само о Јанг бојсу. Морамо да изађемо и пружимо максимум из апсолутно поштовање према ривалу, јер не представљамо само себе већ и нашу земљу и наш народ – изјавио је Милојевић.

Претходни текстЗвездин подмладак традиционално на Копаонику
Следећи текстБоаћи: Корак ка Лиги шампиона