„Црвено-бела крв“ 17. пут!

61

Традиционална акција „Црвено-бела крв“, коју навијачи нашег клуба 17. пут организују у сарадњи са Институтом за трансфузију крви Србије, биће поново одржана на нашем стадиону наредног викенда.

Добровољни даваоци имаће прилику да у суботу и недељу 24. и 25. августа од 10 до 18 часова у Медију центру стадиона „Рајко Митић“.

Као и много пута до сада, позивамо све људе добре воље који су у могућности да дођу и дају крв, и на тај начин некоме спасу живот. Црвена звезда одавно је препознала значај ове акције, те је тако наш клуб спремио велико изненађење за сваког ко покаже хуманост и дође на Маракану и да крв.

Нове залихе крви су увек неопходне, а акција „Црвено-бела крв“ у сарадњи са Инститиутом за трансфузију крви Србије сваки претходни пут је имала изузетан одзив, зато верујемо да ће тако бити и овог пута. Крв могу дати све особе узраста од 18 до 65 година. Потребно је да буду здраве, наспаване, да обедују пре давања крви и да не буду под дејством алкохола или неких других опијата. Интервал између давања крви треба да буде три месеца за особе мушког, односно четири за особе женског пола.

Претходни текстЦрвено-бели успешни на Првенству Београда
Следећи текстСписак путника за Берн