Кадетима бод против Телеоптика

25

Наши кадети уписали су данас реми на гостовању Телеоптику у оквиру трећег кола Кадетске лиге Србије. Узбудљива и динамична утакмица завршена је резултатом 3:3, а обележило је прегршт преокрета, шанси и голова.

Телеоптик – Црвена звезда 3:3 (1:2)

Судија: Иван Јеремић. Гледалаца: 250. Стрелци: Лекић у 8, Радојевић у 56. и Шкундрић у 60. за Телеоптик, а Кнежевић у 4, Лазетић у 16. и Петровић у 85. минуту за Црвену звезду. Жути картони: Лекић, Ђурић (Телеоптик), Ј. Митуљкић, Милетић (Црвена звезда).

Црвена звезда: Ћопић, Деспотовски (од 63. Икановић), Радојевић (од 63. Петровић), Крстић, Ђурић (од 45. Н. Митуљикић), Милетић, Ћурић, Станковић (од 69. Ј. Митуљкић), Кнежевић, Бачанин, Лазетић (од 69. Боровић).

Телеоптик: Новаковић, Шкундрић, Фијала (од 82. Костић), Вучетић, Радојевић, Пелемиш, Ђурић, Скорупан (од 66. Куриџа), Лекић, Лукић (од 53. Алили), Ђошић (од 82. Бркљач).

У првом озбиљном нападу, у 4. минуту, наши кадети су дошли у вођство преко Кнежевића. Талентовани офанзивац је сјајно искористио центаршут Деспотовског и главом послао лопту у мрежу домаћина.

Трунтак непажње наших бисера, четири минута касније, Телеоптик је искористио и преко Лекића дошао до изједначења. Уследила је сјајна шанса за Станковића које је изашао сам пред голмана, али је био непрецизан.

Већ у 16. минуту Звезда је вратила вођство преко Марка Лазетића који је искористио одличну асистенцију Кнежевића и фантастичним лоб ударцем матирао Новаковића.

Бачанин је у 25. Минуту имао одличну шансу, али је резултат остао исти. Имали су наши таленти рођени 2003. године иницијативу током целог првог полувремена, а озбиљнију прилику имао је Лазетић који је упутио одличан ударац у 45. минуту, али је лопта отишла мало преко пречке.

Друго полувреме почело је иницијативом нашег тима. У 53. минуту, после сјајне акције Бачанина и Кнежевића, лопта је дошла до Јеремића који је постигао погодак, али је он поништен због офсајда. Домаћин је стигао до изједначења у 56. минуту када се после центаршута у петерцу Радојевић најбоље снашао и послао лопту у први угао голмана Ћопића.

Имао је Бачанин сјајну прилику да поново доведе свој тим у вођство, али је после асистенције Радојевића и ударца главом младог нападача лопта погодила оквир гола. Телеоптик је у потпуности преокренуо резултат после корнера у 60. минуту. Шкундрић је био највиши у скоку и главом је проследио лопту иза леђа Ћопића.

Уследио је период иницијативе нашег тима. Бачанин је имао прилику у 80. минуту, али је био за мало непрецизан. Пет минута касније Звездини кадети дошли су до изједначења захваљујући Давиду Петровићу који је упутио сјајан ударац са 20 метара и погодио доњи десни угао Новаковићевог гола.

У 90. минуту одличну контру истрчао је Митуљкић, после паса Бачанина избегао офсајд замку и изашао сам пред голмана, али је шутирао право у њега тако да је резултат остао непромењен.

Претходни текстТомане: Првенац у важном тренутку
Следећи текстМатео Гарсија нови играч Црвене звезде