Звезда тренирала у Копенхагену

43

Фудбалери Црвене звезде одрадили су тренинг на стадиону Телиа Паркен у 19 сати, сат времена раније него што је заказано одигравање сутрашњег реванш меча трећег кола квалификација за Лигу шампиона Црвена звезда – Копенхаген.

Експедиција Црвене звезде допутовала је нешто после поднева у данску престоницу. Дочекало ју је сунчаних и пријатних 20 степени. Имали су изабраници Владана Милојевића времена да одморе од пута, пре него што изађу на терен. Одрадили су тренинг на стадиону који прима чак 38.605 места. На компактном, коцкастом стдиону, са чијих трибина доминира црвена боја наши првотимци истрчали су неколико кругова, како би се загрејали. Потом се пресло на уобичајен рукометни окршај, у коме обе екипе имају задатак да постигну што више голова главом.

Са трибина тренинг су посматрале Звездине легенде Драган Џајић, Владимир Петровић Пижон, Јован Куле Аћимовић, управа, као и пријатељи клуба.

Звездину експедицију чини 19 фудбалера, а због повреда са екипом нису кренули Павков и Боаћи, али како је већ истакао наш шеф стручног штаба Владан Милојевић верује да ће играчи који добију шансу дати све од себе.

Телиа Паркен стадиону, највећи фудбалски терен у Данској, саграђен је на месту старог данског националног стадиона који је изграђен давне 1911. године. Изградња Телиа Паркен стадиона трајала је од 1990. до 1992. године. Садашње име добила је 2014. године.

Подсетимо, карте за трибину са навијачима Црвене звезде продаваће се и сутра, на дан утакмице, од 13 до 17 сати у хотелу Империјал (адреса: Вестер Фаримагсгаде 9, ДК 1606).

Претходни текстМилојевић: Даћемо максимум
Следећи текстОбавештење звездашима у Копенхагену