Вулић: Првенац из омиљене позиције

78

Везни фудбалер Црвене звезде Милош Вулић сумирао је утиске након утакмице четвртог кола Суперлиге против екипе Младости из Лучана коју су црвено-бели добили резултатом 2:0.

Вулић је довео Звезду у вођство раним голом из слободног ударца, који је уједно био и његов дебитантски.

Није била лака позиција за шут, али ми је свакако омиљена. Мало искоса са леве стране, преко живог зида. Дао сам битан и леп гол, али важније је што смо отворили утакмицу на прави начин. Када постигнете погодак у раном периоду меча имате још већу дозу самопоуздања. Показао сам сигурност у игри и био вођа на терену, управо из разлога што су шансу добили играчи са мањом минутажом. Контролисали смо игру свих 90 минута што је крунисано заслуженом победом. Сад смо мислима окренути ка мечу са Копенхагеном – изјавио је Вулић.

На вечерашној утакмици дебитовао је и Његош Петровић, ново појачање Звезде.

– Одлично сам сарађивао са Његошем који се савршено уклопио у екипу. Временом ће сигурно бити све боље, време је пред нама.

Звезду у уторак очекује реванш меч трећег кола квалификација за Лигу шампиона против Копенхагена.

Увек сам ту да помогнем екипи, на шефу струке је да одлучи ко ће да игра, у то се не мешам. Свакако ко год се нађе на терену даће све од себе да победимо и прођемо даље – поручио је Милош Вулић.

Претходни текстМилојевић: Вулићев гол преломио меч
Следећи текстБорјан у „клубу сто“: Невероватна част