Петровић: Звезда једина жеља

129

Црвена звезда промовисала је новог фудбалера Његоша Петровића који је у црвено-бели табор дошао из београдског Рада.

Спортски директор Црвене звезде Митар Мркела представио је ново појачање, једног од најталентованијих суперлигашких фудбалера.

Његош Петровић игра на позицији задњег везног. Процена спортског сектора је да је Његош најбољи играч на својој позицји у Србији и да ће потенцијалом допринети да Звезда оствари што боље резултате. Играо је у свим селекцијама Фудбалског савеза. Сарађивали смо доста дуго, његов највећи успех је пласман на кадетско првенство Европе које се играло у Азербејџану на којем је био један од најбољих играча турнира. Желим му много успеха и да заједно реализујемо постављене циљеве – изјавио је Мркела.

Новајлија у редовима црвено-белих није крио осмех и задовољство због доласка у Звезду.

– Желео бих да се захвалим управи клуба, стручном штабу и тренеру Милојевићу што су ми указали поверење и омогоћули да дођем у Црвену звезду. Пресрећан сам што сам потписао за највећи клуб на Балкану и сигуран сам да ћемо уз помоћ свих људи у клубу и наравно навијача успети да упоредо нижемо успехе како у Европи тако и у домаћим такмичењима.

Упркос иностраним понудама, Његош је искључиво хтео да дође у Звезду, а после првог тренинга истакао је одушевљење атмосфером која влада у тиму.

Искрено моја једина жеља је била да дођем у редове црвено-белих. Нисам имао планове да одем у иностранство када сам сазнао за позив Црвене звезде. Ту сам да дам свој максимум на тренинзима и сигуран сам да ћу добити шансу да ускоро дебитујем, наравно уколико стучни штаб буде проценио да сам спреман – закључио је Његош Петровић који је задужио дрес са бројем 20.

Претходни текстМилојевић: Уз подршку до новог успеха
Следећи текстЗвезда најгледанија у квалификацијама за Лигу шампиона!