Почетак припрема за нову сезону

73

Рукометаши Црвене звезде обавили су први тренинг и започели припреме за нову сезону 2019/20.

Након састанка у СЦ „Шумице“, Ненад Перуничић је обавио прозивку на којој је било присутно 16 играча. Оправдано одсутни су били капитен Иван Рајичевић, Душко Херцеговац, као и Иван Хорват и Стефан Петрић који су са кадетском репрезентацијом Србије на Европском првенству.

Припреме су започели Андреј Чоловић, Јанко Гемаљевић, Матија Николић, Алекса Туфегџић, Миљан Ерић, Никола Николић, Бојан Томић, Богдан Утвић, Стефан Шапоњић, Милош Божовић, Ђорђе Мајес, Вукашин Поповић и Марко Лазић, уз играче који су на проби.

У Црвену звезду је током лета стигло шест играча: Јанко Гемаљевић, Богдан Утвић, Стефан Шапоњић, Бојан Томић, Милош Божовић и Миљан Ерић.

Екипу су до сада напустили Петар Бугариновић (Леотар), Јанко Пешић и Владимир Димић (Зул).

Ненад Перуничић и екипа су спремни за напоран рад, а атмосфера након првог тренинга указује да ће се све лакше подносити.

Нова енергија, много млађа екипа у односу на протеклу сезону, има талента и елана за добар рад, али имамо и много мотива да направимо бољи резултат. Очекује нас напоран рад, да се што боље припремимо за искушења која нам следе, и желимо да кроз тај рад и напредујемо из утакмице у утакмицу. Желим и да се захвалим момцима који су изнели сезону иза нас, заиста смо им захвални, као и Драгославу Стојиљковићу, тренеру голмана, који је претходних пет година био уз нас и са нама.

Првих недељу дана екипа ће тренирати у Београду, а од 11. до 18. августа база Црвене звезде биће Вршац. Током прве и друге недеље ефекат ће бити на физичкој припреми, екипа ће у Вршцу радити и са лоптом, на уигравању линија тима и припремати се за пријатељске утакмице.

Први меч у новој сезони Црвену звезду очекује у Новом Пазару, 14/15.септембра.

Претходни текстЗвездини првотимци на тренинг кампу у Татабањи
Следећи текстЦрвена звезда – Копенхаген 1:1 (1:0)