Јованчић: Гол за Бранка

48

Фудбалери Црвене изашли су као победници (3:2) из двомеча са Хелсинкијем и обезбедили пласман у треће коло квалификација за Лигу шампиона.

Након тријумфа у Београду (2:0) изабраници Владана Милојевића поражени су (2:1) на гостовању, а гол за наш тим постигао је везиста Душан Јованчић.

Сигурно нисмо задовољни резултатом на гостовању, некарактеристично за нас примили смо два гола. Морамо то да исправимо и да одиграмо много боље у трећем колу. Идемо даље, имамо времена до следеће недеље да то исправимо – рекао је Јованчић.

Звездин везиста осврнуо се на погодак који је постигао у 56. минуту.

– Изузетно ми је драго када постигнем гол, поготово када је у битној ситуацији. Било би да је постигао гол било би одлично, али, наравно, овако ми је посебно драго.

Утакмица у Хелсинкију одиграна је на вештачкој подлози.

– Сигурно се противник много боље сналази на вештачкој трави, видело се колико је другачија њихова игра на Маракани и код куће. На свом терену подигли су игру на виши ниво, али не желим много да се осврћем на то.

У знак подршке Бранку Јовичићу, који је оперисан фудбалери Црвене звезде изашли су на терен у мајицама са натписом:“Бакула, уз тебе смо“.

Зна Бранко да смо увек уз њега у тешким тренуцима, као што бисмо били уз сваког у таквој ситуацији. Идеја је била целе екипе и драго ми је што смо му на тај начин пружили подршку – рекао је Јованчић.

Претходни текстМилојевић: Најважније да смо прошли даље
Следећи текстАња и Андреа на тренинг кампу у Берлину