Одложена утакмица Вождовац – Црвена звезда

74

Директор Суперлиге Србије прихватио је молбу нашег клуба да утакмица 3. кола домаћег такмичења између Вождовца и Црвене звезде буде одложена.

Због густог распореда проузрокованог паралелним борбама на домаћој и интернационалној позирници Црвена звезда је на адресу Суперлиге Србије послала молбу да гостовање Вождовцу заказано за суботу 3. августа од 20 часова буде одложено.

Са Теразија је стигао потврдан одговор уз жељу да изабраници Владана Милојевића остваре што бољи резултат у УЕФА такмичењу и напомену да ће термин одигравања сусрета бити накнадно одређен у зависности од интернационалних обавеза Црвене звезде.

Утакмица против градског ривала требало је да се одигра у суботу у Заплањској улици, а црвено-бели наредне изазове у првенству дочекују са стопостотним учинком односно две победе у два кола. Поразе резултатом 2:0 у претходне две недеље претрпели су Јавор и Раднички.

Подестимо, наш клуб сутра од 18 часова гостује Хелсинкију у реванш мечу другог кола квалификација за Лигу шампиона и уколико елиминише шампиона Финске већ наредног уторка ће дочекати бољег из двомеча Копенхаген – Њу Сеинтс.

Претходни текстИванић и Панков: Сигурна игра за пролаз даље
Следећи текстМилојевић: Нема опуштања