Огњен Кузмић: Хвала свима од срца

34

Огњен Кузмић првотимац Црвене звезде мтс успешно се опоравља након тешке саобраћајне несреће: „Хвала свима од срца за бригу коју су исказали од тренутка када сам доживео и преживео тешку несрећу“

Кошаркаш Црвене звезде мтс Огњен Кузмић успшено се опоравља после тешке саобраћајне несреће коју је доживео пре 10 дана, и од понедељка се налази на одељењу интензивне неге Ургентног Центра у Београду.

Опоравак Огњена Кузмића иде најбољим могућим током, првотимац Црвене звезде се нормално храни, комуницира са околином, али лекарски конзилијум и даље инсистира на максималном опрезу када је Огњен у питању.

Представници клуба и у среду су обишли Огњена Кузмића који у врло добром расположењу чека даљи опоравак и скори излазак из болнице:

Желео сам овом приликом да се захвалим свима који су бринули за мене након свега што сам доживео и проживео. На првом месту председнику клуба и свима из Црвене звезде, лекарима и целом тиму на челу са доктором Башчаревићем и Олујићем, медицинским сестрама, осталим докторима, министру здравља Златибору Лончару који се такође много заложио за мене, лекарима у Бања Луци доктору Ђајићу, свим мојим саиграчима, бившим и садашњим, саиграчима из репрезентације, селектору Ђорђевићу, и наравно пуно хвала навијачима моје Црвене звезде који су бринули за мене, слали ми подршку и преко мојих најближих, преко клуба и на крају и са оним транспарентом на утакмици који ме заиста погодио у срце. Хвала свима, извињавам се ако сам некога изоставио, толико тога се догодило у само 10 дана. На мени је сада да се опоравим потпуно слушајући докторе, осећам се добро, и идемо напред! – рекао је Кузмић, који ће и наредне дане провести на опоравку у Ургентном Центру у Београду.

О наставку опоравка Огњена Кузмића клуб ће редовно обавештавати јавност.