Кузмић све боље, од понедељка на интензивној нези

62

Стање Огњена Кузмића све стабилније и боље. Од понедељка планирано пребацивање из шок собе на одељење интензивне неге.

КК Црвена звезда мтс обавештава јавност да се наш кошаркаш Огњен Кузмић осећа знатно боље и да ће у понедељак бити премештен из шок собе Ургентног центра у одељење интензивне неге те здтавствене установе.

Кузмић је од петка у потпуно свесном стању, комуницира са члановима своје породице и лекарима који су задужени за његов опоравак, и којима КК Црвена звезда још једном исказује огромну захвалност на свему што чине како би се Огњен што пре у потпуности опоравио.

Према проценама лекарског тима, Огњен је сада потпуно ван животне опасности, нема негативних промена, нити било каквих компликација и погоршања са повредама главе и грудног коша. Операцијом су потпуно саниране тешке повреде горње вилице, а већ током данашњег дана, Кузмић би могао и по први пут потпуно да се придигне из кревета и стане на своје ноге, што је изузетан помак и напредак за само 7 дана од када је репрезентативац Србије и кошаркаш Црвене звезде пребачен у Београд са тешким повредама опасним по живот.

Клуб овом приликом изражава велико задовољство и инфромацијом коју је добио од лекара из Бања Луке и породице Богдана Илића, са којима је такође у свакодневном контакту од недељне несреће. Богдан је такође настрадао у саобраћајној несрећи у недељу заједно са Огњеном Кузмићем. Богдан Илић се пробудио из коме и опоравља се захваљујући великим напорима и бригом лекарског тима из Бања Луке.

О даљем току опоравка Огњена Кузмића КК Црвена звезда ће обавестити јавност почетком наредне недеље.

Претходни текстКадети и омладинци завршили припреме у Словенији
Следећи текстБорјан 50 утакмица без примљеног гола