Огњен Кузмић стабилно, следи буђење из коме

78

Нови прегледи скенером главе и плућа показали да нема компликација, следи буђење из индуковане коме Огњена Кузмића. Клуб се још једном захваљује свима на исказаној бризи за здравствено стање нашег кошаркаша.

КК Црвена звезда мтс обавештава јавност да је нашем кошаркашу Огњену Кузмићу, након јучерашње максилофацијалне операције, у четвртак урађен нови детаљан преглед скенером.

Нови прегледи скенером, главе и плућа, које је обавио лекарски тим Ургентног центра у Београду, показали су да нема појаве нових процеса и компликација повреда главе (мозак и даље благо отечен након трауме).

Такође, нови прегледи плућа су показали знатно боље резултате, и одлуком лекарског тима Огњен Кузмић ће полако бити пробуђен из стања индуковане коме у којој се налази од недеље када је доживео тешку саобраћајну несрећу.

КК Црвена звезда мтс још једном се захваљује свима који и даље свакодневно изражавају бригу и пружају велику подршку нашем играчу Огњену Кузмићу.

Клуб ће као и до сада наставити свакодневно и у договору са лекарским тимом да информише јавност о здравственом стању репрезентативца Србије и кошаркаша Црвене звезде.

Претходни текстКарте за Јавор и Хелсинки од петка у продаји
Следећи текстГобељић посетио Славицкаса