Сезонци још једном померили границе

16

Продаја сезонских улазница је у јеку, а невероватно интересовање звездаша најбоље се осликава кроз податак да је већ надмашен број продатих сезонских улазница из прошле сезоне.

Током 17 дана продаје сезонских улазница продато је 4.595 карата чиме је надмашен прошлосезонски учинак од 4.174 продате улазнице.

Посебан разлог за задовољство представља податак да је тренд раста овако настављен имајући у виду да је уочи сезоне 2017/18 продато 3258 сезонских карата.

Упркос већ оствареној значајној цифри продатих сезонских улатница извесно је да се заљубљеници у црвено-беле боје неће зауставити на поменутој цифри о чему сведочи велико интересовање звездаша за куповину сезонских карата.

Подсетимо услов за куповину сезонске улазнице је да купац има активну чланску карту, а до сезонске карте је могуће доћи и путем интернета.

Чланови клуба могу да купе улазнице сваког радног дана од 10 до 19 часова и суботом од 11 до 16 часова у Сервису за чланство на западној трибини стадиона „Рајко Митић“.

Сезонске карте важе за утакмице Суперлиге укључујући и плеј-оф и прва три кола квалификација за Лигу шампиона или Лигу Европе. Информације о погодностима за мечеве четвртог кола квалификација или групне фазе било ког УЕФА такмичења биће накнадно објављене на званичном клупском сајту и друштвеним мрежама клуба.

Власници нових појединачних и породичних улазница за западну трибину ће бити смештени у сектор 6. Цена обнове пропуснице је 5000, док је нова сезонска карта 8.000 динара.

Кад су у питању пропуснице за децу, уз пунолетног носиоца пакета, оне износе 1.000 динара, а породични пакет ограничен је на највише петоро деце млађе од 15 година. Приликом куповине улазница неопходно је донети слику за свако дете.

Власници досадашњих сезонских карата ВИП дела западне трибине имаће могућност да до 1. августа обнове сезонску карту по цени од 8.000 динара. Након 1. августа све неискоришћене обнове ће бити пуштене у слободну продају по цени од 12.000 динара. Зато молимо све власнике сезонских карата на централном делу запада да искористе ову могућност и обнове карту до предвиђеног рока, јер касније то неће бити у могућности.

У продају ће бити пуштено 1.100 карата за обнову у сектору ВИП запад и још 100 нових улазница за тај део трибине. Цена обнове је 8.000 динара, док је сезонска за нове кориснике 4.000 динара скупља.

Власници појединачних пропусница за источну трибину ће бити смештени у сектору 3. Цена за обнову улазница износиће 4.000 динара и 7.000 динара за нове сезонске.

Сектор 2 је намењен искључиво за власнике породичних пакета. Цена за одраслог носиоца породичног пакета је 4000 динара за обнову и 7.000 динара за нове сезонске, док су пропуснице за децу бесплатне.

Цена сезонске улазнице за северну трибину за обнову износи 2.500 динара, а за нову 4.000 динара.

Звездаши који утакмице нашег тима желе да гледају из ВИП галерије, уколико обнове сезонску мораће да издвоје 50.000 динара, а ако купују нову 60.000 динара.

За сектор ВИП 1 и Пет Звездиних звезда цена сезонске улазнице износи 120.000 динара.

Попуст могу да искористе искључиво активни чланови клуба који поседују сезонску пропусницу за сезону 2018/2019.