АБА распоред – Црвена звезда креће из Београда

78

Познат распоред одигравања утакмица у регуларом току АБА лиге јтд. Црвена звезда мтс креће у одбрану титуле из Београда утакмицама са Приморском и екипом Будућност ВОЛИ.

На седници Скупштине АБА лиге у Бања Луци одређен је календар такмичења у регионалном такмичењу у сезони 2019-2020.

КК Црвена звезда мтс као актуелни шампион АБА лиге сезону отвара утакмицом са новајлијом у такмичењу екипом Приморске у реновираној дворани „Александар Николић“.

Прва рунда такмичења предвиђена је да се одигра у периоду од 04.10.2019 до 07.10.2019.године.

КК Црвена звезда мтс такође ће као бранилац трофеја, узети учешће на Суперкупу АБА лиге који ће се од 26-29.09.2019.године играти у дворани „Дражен Петровић“ у Загребу.

У другој рунди АБА лиге, КК Црвена звезда мтс дочекаће екипу Будућност ВОЛИ у Београду, у трећем је гост екипи Крке у Новом Месту, док у дворану „Александар Николић“ у четвртој рунди стиже екипа Мега Бемакса…

Такмичарску сезону КК Црвена звезда мтс након Суперкупа званично почиње утакмицом 1.кола Евролиге која је на програму 03.10.2019.године. Распоред Евролиге биће објављен током ове недеље.

О детаљним терминима, тачним датумима одигравања утакмица, КК Црвена звезда мтс огласиће се накнадно чиме буде добио комплетан распоред из канцеларије АБА лиге.

КК Црвена звезда мтс

Претходни текстОгњен Кузмић боље, стање и даље врло сложено
Следећи текстЦрвена звезда – Судува 2:1 (2:0)