Завршен сектор ВИП запад на Маракани

171

Од овосезонске премијере на стадиону „Рајко Митић“ наша публика ће моћи да ужива у додатном комфору, јер је завршен нови ВИП сектор на западној трибини.

Низ инфраструктурних радова на стадиону „Рајко Митић“ настављен је и овог лета. У току је постављање новог, модерног семафора, а након што је промењена травната подлога како би наши првотимци имали најбоље могуће услове за игру, реконструисана је и западна трибина. Црвена звезда се труди да свакодневно ради на повећању комфора свих посетилаца, а прва промена у односу на претходну сезону звездаше ће дочекати већ на утакмици против Судуве у уторак 16. јула.

На централном делу западне трибине, у сектору ВИП запад, промењене су столице, па ће 2.697 гледалаца од сад имати привилегију да уз знатно већу удобност и уживање прати вољени клуб. Модерне, нове столице доминирају централним делом запада, а Црвена звезда је поносна што својим верним навијачима из сезоне у сезону пружа могућност да све више уживају у утакмицама.

Звездаши ће из новијег и удобнијег дела запада моћи да прате реванш првог кола квалификација за Лигу шампиона, а цена улазнице за овај сектор је 2.000 динара. Подсетимо, карте за овај дуел су у продаји од 11. јула и трајаће до почетка меча, а важиће и сезонске улазнице чија је продаја такође у току, али у Звездином сервису за чланство.

Претходни текстСаопштење КК Црвена звезда мтс
Следећи текстНове победе омладинаца и кадета