Завршени Звездини кампови у Београду, Москви и Канади

36

Данас су у Београду, Хамилтону и Москви завршени Звездини кампови кроз које је прошло и фудбалско знање стицало укупно преко 400 малишана.

Свечаном доделом диплома учесницима треће смене завршен је први Звездин камп у Београду. На премијерном кампу иза југа Маракане учествовао је 221 малишан, а тронедељни пројекат су, осим садржајних тренинга, украсиле бројне активности ван терена попут упознавања са првотимцима, клупском историјом и градом кроз бус туру.

Данилио Тешић, координатор тренера на Звездином кампу у Београду искористио је последњи дан пројекта да се захвали учесницима, али и задуженима за организацију.

Захваљујем се свим учесницима овог пројекта као и организаторима на челу са директором Омлсдинске школе Црвене звезде Драганом Младеновићем и његовим најближим сарадницима Николи Јелићу и Владимиру Цвјетићанину. Направили смо значајан искорак по питању организације ове врсте догађаја и већ а првим кампом у београду поставили високе стандарде. Уверен сам да ће овај камп прерасти у традицију, а да ће многи од малишана који су претходник недеља тренирали у Звездиним редовима постати професионални фудбалери – рекао је Тешић.

Завеса је данас спуштена и на камп у Канади који је одржан на теренима званичне Звездине школе Хамилтон Сербианс, а кроз који је прошло 73 малишана.

Драго нам је што смо угостили представнике Црвене звезде и сто је овогодишњи камп био масовнији него прве године. Потрудићемо се да ову феноменалну сарадњу наставимо у наредним годинама на још већем нивоу – рекао је Марко Ристић, технички директор Хамилтон Сербианса, а на чије се речи надовезао Владимир Цвјетићанин:

Хвала техничком организатору на феноменалним условима. Ове године камп је још боље орванизован него прве. Имали смо заиста тежак задатак да одредимо најбољег играча кампа. Било је десетак стварно одличних понединаца.

За најбољег играча кампа у Канади проглашен је Андреј Зарић рођен 2009. године, и он ће, попут преко 15 талената са кампова у Београду и Москви обити прилику да се докаже у редовима нашег клуба.

Такође данас је у Москви завршен Звездин камп који је трајао две недеље и окупио 122 талента.

Претходни текстЗвезда бруси форму против Звездаре
Следећи текстМихо, Звезда је уз тебе!