Падају рекорди, продаја сезонских и у недељу!

51

Огроман одзив Звездаша на акцију претпродаје сезонских улазница. Распродате трибине А и Ц, продаја продужена и за викенд у просторијама клуба на Малом Калемегдану!

КК Црвена звезда мтс бележи рекордне резултате у претпродаји сезонских улазница за такмичарску сезону 2019-2020!

Током непуних 20 дана колико траје акција претпродаје сезонских улазница по изузетно повољним ценама, продато је рекордан број сезонских улазница што је већ сада незабележен резултат када је оваква врста акције у питању у КК Црвена звезда!

Због огромног интересовања, укупан капацитет сезонских улазница за трибине А и трибине Ц у претпродаји је већ – распродат!!!

Само трибине Б и Д ће бити доступне у суботу од 12 часова, када почиње и продаја на Малом Калемегедану и трајаће до 18 часова. Данас (петак) трибина нема у продаји!

Због тога и великог интересовања Звездаша, акција продаје сезонских улазница биће продужена и током викенда, и закључена у недељу 14.јула 2019. године.

Клуб овом приликом саопштава да ће се током викенда продавати сезонске улазнице за трибине Б и трибине Д, као и улазнице за све остале секторе у халама које су у продаји (партери, ложе и места поред терена).

Продаја ће се током викенда обављати искључиво у просторијама клуба на Малом Калемегдану, у суботу од 12-18 часова и у недељу од 10-16 часова.Онлине продаја и продаја у ТЦ Ушће, завршена је у четвртак

Клуб се овом приликом захваљује свим Звездашима на огромном одзиву, и сјајној реакцији, јер је већ сада извесно да ће црвено-беле трибине бити додатни играч и мотив нашим кошаркашима, и надалеко познати ветар у леђа Црвеној звезди у захтевној сезони 2019-2020!

КК Црвена звезда мтс

Претходни текстПродаја сезонских карата и преко интернета
Следећи текстПрвотимци се дружили са полазницима Звездиног кампа