Звезда тренирала у Маријамполу

60

Фудбалери Црвене звезде одрадили су последњи тренинг пред европску премијеру на стадиону Судуве.

Делегација црвено-белих допутовала је чартер летом у Каунас нешто после 13 часова по локалном времену. Дочекало ју је хладно и кишовито време. Око 16 степени и јак ветар пожелелибсу добродошлицу на аеродрому. Одатле су се црвено-бели аутобусом упутили ка Маријамполу, одакле је наш Судува.

За разлику од прошле године, када је у исто време било преко 30 степени, овог пута када су наши фудбалери истрчали на терен дочекала их је киша. Ипак, према речима наших фудбалера, лоше време не утиче на терен, који је у одличном стању. Сигурно је то битан предуслов за лепу фудбалску представу.

У 21 сат по локалном, односно 20 по српском, наши првотимци отпочели су са тренингом. Подршку су им пружили пријатељи клуба, као и српски новинари са трибина. Неколико кругова су истрчали фудбалери како би се загрејали. Потом су на терен донете лопте, одиграли су изабраници Владана Милојевића рукомет по нешто измењеним правилима. Циљ је био дати гол главом, а ова игра је и овог пута измамила много смеха.

На другом делу терена припремали су се за сутрашњу утакмицу и наши чувари мреже, који су вежбали под худним оком тренера Гашића.

Циљ је свакако био да наши првотимци осете терен, на коме ће одиграти прву такмичарску утакмицу у новој сезони која је по српском времену а програму у 20 сати.

Претходни текстМилојевић: Да се покажемо у најбољем светлу
Следећи текстОгњен Добрић посетио Летњи кошаркашки камп