Голмани са фудбалским педигреом појачали КМФ Црвена звезда

146

КМФ Црвена звезда договорио је сарадњу са двојицом перспективних голмана, а осим талента заједнчко им је и то што имају сјајан фудбалски педигре.

Нова појачања црвено-белог фусал тима су Миљан Радмановић и Слободан Томић. Перспективни голмани, потписали су уговоре са Црвеном звездом на две године.

Драго ми је да сам се вратио у своју кућу. Поникао сам у Звездиној омладинској школи где сам прошао све селекције учивши школу за фудбалског голмана, а пут ме је вратио у црвено-беле редове као футсал голмана. Пресрећан сам због указане шансе у вољеном клубу и са нестрпљењем чекам деби у црвено-белом дресу – рекао је син Николе Радмановића, фудбалера Црвене звезде у периоду од 1992. до 1996. године.

Једнако усхићен приликом промоције био је и Слободан Томић, талентовани голман чији је брат футсал репрезентативац Драган Томић.

Бранити боје вољеног клуба сан је који се мало коме оствари, а ја сам већ у раној фази каријере стекао привилегију да га испуним. Даћу све од себе да оправдам поверење, а посебно бих био срећан да премијерну сезону украсимо трофејем намењеним шампиону Србије – изјавио је Слободан Томић.

Претходни текстЏејмс Гист у црвено-белом!
Следећи текстСписак путника за Маријампол