Завршена друга смена Звездиног кампа у Београду

31

У медија центру стадиона „Рајко Митић“ данас је свечаном церемонијом доделе диплома завршена друга смена Звездиног кампа у Београду.

Другу недељу узастопно, полазници нашег кампа имали су прилику да у складу са слоганом „Оствари своје снове – буди Звездина звезда“, остваре сан и постану део највећег и најтрофејнијег клуба на овим просторима.

Талентовани дечаци имали су прилику да виде трофејну салу каквом мало који клуб у свету може да се подичи, упознали су првотимце Звезде Филипа Стојковића, Марка Гобељића и Бранка Јовичића, проширили су фудбалско знање и стекли нове пријатеље.

На почетку свечане доделе диплома и чланских карата учсеницима Звездиног кампа обратио се координатор тренера на кампу Данило Тешић.

Велико нам је задовољство што смо, по други пут, окупили 70 талентованих дечака. Посебну сатисфакцију представља осврт на остварено, како на терену тако и ван њега. Деца су имала прилику да стркну драгоцено фудбалско знање, да се упознају са клупском историјом, првотимцима, али и да упознају Београд. Захвслио бих се свима који су допринели да овај камп протекне идеално, руководству школе на челу са директором Драганом Младеновићем и његовим сарадницима Николом Јелићем и Владимиром Цвјетићанином, тренерима Ивици Пејићу, Марку Петровићу, Милошу Ђорђевићу, Николи Ђуровићу и тренеру голмана Николи Мићановићу. Захвалност дугујем и волонтерима који су и ове недеље били уз вољени клуб. Хвсала и родитељима и учесницима Звездиног кампа, било је задовољство сарађивати са њима и надам се да ћемо се видети и следеће године и то у још већем броју – рекао је Тешић.

После доделе диплома проглашен је и МВП Звездиног кампа. Најбољи играча друге смене је фудбалер Роман Оловиесников из групе тренера Марка Петровића. По завршетку свечане доделе признања учесници су одиграли ревијалне утакмице на теренима иза југа Маракане.

Почетак треће смене кампа заказан је за 8. јул, а рад са последњом групом талената ће трајати до 13. јула.

Претходни текстБојан Томић четврто појачање
Следећи текстОгњен Добрић остаје Звездин до 2021!