Шампиони посетили учеснике Звездиног кампа

136

Учеснике друге смене Звездиног кампа у Београду посетили су наши првотимци Филип Стојковић, Бранко Јовичић и Марко Гобељић.

Филип Стојковић имао је прилику да се кроз дружење са талентима присети периода проведеног у Звездиној омладинској школи и премота филм десет година уназад.

Срећан сам што сам се вратио на место одакле сам кренуо фудбалски пут. Посебно ме радује дружење са малишанима који су данас у годинама које сам ја имао кад сам дошао у Звезду. Са девет година сам задужио црвено-бели дрес и знам какав је утисак био кад сам упознао Душана Басту и остале првотимце. Био сам можда и усхићенији од њих. Драго ми је што сам данас ја усрећио неке нове генерације звездаша. Нажалост, имамо превише обавеза па смо се задржали краће него што бисмо желели – рекао је десни бек нашег тима који је малишанима открио како се постаје шампион – Потребно је да слушају своје тренере и вредно раде, а труд и залагање ће се кад тад вратити.

Са једнаким задовољством са полазницима Звездиног кампа су се сликали и делили аутограме и Бранко Јовичић и Марко Гобељић. Двојац је, попут Стојковића, стигао и да одговори на питања полазника које су интересовали утисци из Лиге шампиона и са пута до титуле првака Србије.

Лепо је видети сву ову децу која имају нешто што ја у младости нисам имао. Пред њима је прилика да уче у најбољем клубу на овим просторима и да постану део њега. Желим им лепо дружење и надам се да ће из ове групе израсти неки нови, будући првотимац. Увек смо у слободно време ту за звездаше, посебно оне најмлађе. Са задовољством смо ту да се са њима дружимо, фотографишемо и пренесемо им своја искуства. Биће нам задовољство да усрећимо и неке друге малишане уколико буде сличних акција у наредном периоду – рекао је Јовичић.

Претходни текстТомане: Звезда највећи клуб на Балкану
Следећи текстБојан Томић четврто појачање