Маракана добија нови семафор!

167

Маракана добија ново рухо, ради се пуном паром већ више од месец дана, а посбан драгуљ у сјајној круни нашег стадиона биће – нови семафор.

Почели су радови на замени великих екрана на јужној трибини и надамо се да ће најкасније до меча другог кола квалификација за Лигу шампиона бити у употреби потпуно нови семафор. Постојећи ће бити комплетно замењен. Радови увелико утоју тако да је половина коју је чинио стари „лампаш“ практично већ скинута, а друга половина ће бити врло брзо уклоњена, како би почело са потављањем конструкције новог, великог екрана.

Иако се размишљало о могућности промени локације семафора, одлучено је да и даље звездаши прате време, резултат и стрелце на утакмици на старој позицији у врху јужне трибине. То место је постало антологијско, управо на врху јужне трибине стајала су, уз Звездино, огромна имена европског фудбал, незаборавне победе и клуб неће ништа мањати. Такође, нови семафор ће бити најмодернији, попут оних на свим европским стадионима, а биће истих димензија као и садашњи.

Семафор желимо већ дуже време да заменимо и сада смо успели да одвојимо значајна средсттва за куповину новог и замену страог. Побољшавамо конфор наше публике у сваком сегменту и семафор је неизоставни део тога. Желимо да сви звездаши имају најбољи могући преглед игре и резултата у сваком тренутку, а нови семафор ће то омогоћити – објаснио је генерални директор Црвене звезде, Звездан Терзић.