Чарлс Џенкинс по трећи пут црвено-бели!

61

Чарлс Џенкинс враћа се у Црвену звезду по трећи пут! Американац са српским пасошем потписао је у петак двогодишњи уговор са црвено-белима и представљаће још једно огромно појачање за екипу!

Чарлс Џенкинс враћа се у Црвену звезду по трећи пут! Американац са српским пасошем потписао је у петак двогодишњи уговор са црвено-белима и представљаће још једно огромно појачање за екипу!

Тридесетогодишњи Џенкинс је протекле две сезоне био члан Химкија, а за црвено-беле је играо у два наврата (три сезоне) са великим успехом!

Од 2013. до 2015, као и у сезони 2016/17. а године у којима је наступао за црвено-беле су биле трофејне. Популарни „Ђенка“ освојио је по два трофеја у АБА лиги и првенству Србије и три Купа Радивоја Кораћа!

Звездаши најбоље знају шта Чарлс Џенкинс доноси тиму: велики квалитет, огромну енергију, одличан шут, јаку одбрану, а клуб одличног кошаркаша, човека и оданог Звездаша који зна где долази и шта се од њега очекује. Своју жељу да се врати у „свој“ клуб још једном је показао током преговора у којима је учинио много уступака, како би се вратио у Београд!

Некадашњи играч Голден Стејта, Филаделфије, Арманија и Химкија, следеће сезоне представљаће велики адут Црвене звезде у сезони која доноси играње на више фронтова и бројне утакмице. Чарлс покрива позиције двојке и по потреби организатора игре.

Црвена звезда је до сада продужила уговоре са Бранком Лазићем, Филипом Човићем Мохамедом Фајеом, Боришом СИманићем, Билијем Бероном, Стратосом Перпероглуом, док је попут Џенкинса, поново у Црвеној звезди и Огњен Кузмић, а једногодишњи уговор потписао је и Дерик Браун.

КК Црвена звезда мтс наставља са грађењем тима за наредну сезону, а о наредним аквизицијама благовремено ће обавештавати јавност.

КК Црвена звезда мтс подсећа да је од понедељка почела са великом кампањом претпродаје сезонских улазница, а све информације можете пронаћи на следећем линку

http://www.kkcrvenazvezda.rs/sezonske-karte-u-prodaji-20-06-2019.html

Клуб подсећа да део свог буџета пројектује управо из сопствених ресурса, а куповином сезонских и дневних улазница сви заинтересовани директно помажу клубу да несметано функционише.

Ђенка добродошао кући!

Претходни текстМаракана добија нови семафор!
Следећи текстТомане: Звезда највећи клуб на Балкану