Милојевић: Задовољан сам борбом и залагањем свих играча

72

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић похвалио је приступ и приказану игру својих изабраника на последњој провери на припремама у Аустрији.

Задовољан сам с обзиром на то да сам пружио шансу играчима са мањом минуттажом. Већина играча је одиграла и по 70 минута. Било је доста добрих ствари у нашој игри данас. Сигурно има и онога што треба да исправимо и радићемо на томе у наредном периоду. Генерално сам задовољан. Јако ми је битно да смо видели Конатара, Станојева и Гаврића, одлично су играли, као и Крстовић. Видео сам шта све могу – рекао је Милојевић.

Упркос великом невремену у Аустрији у редовима црвено-белих нису разматрали могућност да се утакмица не одигра.

– Желео сам јако да се одигра утакмица. Било је планирано да ово буде провера за играче са мањом минутажом и оне који нису играли против Зенита. Видели сте да је Блау вајс агресивна екипа, приказали су фудбал какав се игра на западу и срећан сам што се меч одиграо.

Јевтовић је изашао из игре у 40. минуту.

– Изашао првентивно, осетио је бол у примицачу. Тежак је терен за игру, доста је мек. Ми смо тренирали на сувим теренима и ово нам није пријало, али надам се да ће бити добро.

Први пут у црвено-белом дресу видели смо шпанског везисту Кањаса.

Кањас има малу повреду листа па смо у договору са њим желели да га пустимо да се уклопи., да осети црвено-бели дрес и атмосферу. Уз добар програм уверен сам да ће бити потпуно спреман – поручио је Милојевић.

Претходни текстСигурна победа за крај летњих припрема
Следећи текстБесплатна Звездина летња џудо школа