Први тренинг Кањаса у Звезди

96

Фудбалери Црвене звезде одрадили су тренинг дан уочи утакмице са Блау вајсом, која се игра у понедељак од 18 сати. То је уједно био први тренинг новајије Кањаса са црвено-белима.

Након што је добио одобрење ПАОК-а да тренира са Црвеном звездом и пре формалног истека уговора са бившим клубом, шпански везиста прикључио се екипи у Аустрији и данас је одрадио први тренинг.

Поподневни рад на терену у Виндишгарстену био је за фубалере који ће сутр одиграти и пету, последњу контролну утакмицу на преипремама у Аустрији, док су остали фудбалери добили поштеду, јер су јуче одиграли тешку утакмицу по изузетно топлом времену.

Уједно је то био и први тренинг новог везног фудбалера Кањаса, који ће му много значити како би се што брже уклопио у систем игре тренера Милојевића. Лако је упијао све што је шеф стручног штаба говорио и са много жеље приступао сваком захтеву.

Тренинг је обухватао рад на тактичкој припреми сутрашње утакмице, што довољно говори у прилог томе да, иако је реч о аустријском друголигашу, наша екипа изузетно озбиљно приступа тој утакмици. Жељни су црвено-бели изазова и доказивања на терену. За мање од десет дана очекује их и прва утакмица у сезони, прво коло квалификација за Лигу шампиона против Судуве, тако да сваки минут на терену значи нашим првотимцима.

Радује чињеница да су сви играчи здрави, а шеф Милојевић био је задовољан након поподневног тренинга приступом и свему што је урадио са својим фудбалерима.

Претходни текстПрвотимци посетили Летњи камп Црвене звезде
Следећи текстМилојевић: Страст нас води ка врхунским резултатима