Симанић Звездин до 2021!

50

Суперталентовани крилни центар Бориша Симанић, продужио је уговор са Црвеном звездом, у којој остаје најмање још две сезоне!

Првотимац Црвене звезде мтс Бориша Симанић продужио је уговор са црвено-белима на још једну сезону, и остаје у клубу до 2021!

Суперталентовани крилни центар тако ће након продужетка актуелног уговора који има важност још једну сезону (до 2020.) остати на Малом Калемегдану још једну годину и бити део првог тима још најмање две сезоне!

Новим потписом уговора, КК Црвена звезда мтс наставља са тенденцијом да сачува нуклеус тима који је изнео велики терет у сезони 2018-2019 и донео клубу три трофеја у управо завршеној сезони.

Бориша Симанић је „дете Црвене звезде“ у коју је стигао из Љубовије крајем 2013. године, а паралелно са наступима у јуниорској селекцији црвено-белих у коју је стигао као један од најталентованијих играча Европе у свом годишту (рођен 20.марта 1998.године) наступао је за први тим ФМП-а и сакупљао неопходно искуство.

Са јуниорском селекцијом био је првак Европе 2014.године у Милану, а две године касније као МВП турнира у Берлину играо је финале истог такмичења са Црвеном звездом.

Од сезоне 2015-2016 наступао је стандардно за прве тимове Црвене звезде и ФМП-а, док је пуну афирмацију стекао у управо завршеној сезони, у којој је био важан део успеха Црвене звезде која је освојила 3 трофеја.

У АБА лиги Бориша Симанић (крилни центар 209цм) је одиграо свих 30 мечева у прошлој сезони, а био је и важан део екипе која је наступала у Суперлиги Србије, као и у Еврокупу. Продужењем уговора КК Црвена звезда мтс показала је да има пуно поверење у 21-годишњег играча, пред којим су након постепеног раста и сазревања, најбоље кошаркашке године.

Бориша Симанић је четврти играч Црвене звезде који је продужио уговор са клубом, који наставља са активностима у прелазном року како би потпуно спреман дочекао врло захтевну такмичарску сезону 2019-2020.

О даљим активностима КК Црвена звезда мтс ће детаљно и благовремено обавештавати јавност преко званиног клупског сајта и осталих друштвених платформи.

Претходни текстЗвезда међу 50 најбољих у Европи
Следећи текстЗвездине легенде посетиле Србе на Косову и Метохији