Темпо све јачи

61

Упркос чињеници да је сутра очекује припремни меч против Клужа у Виндишгарстену Црвена звезда је и данас одрадила други тренинг и то веома високог интензитета.

Тренер Милојевић одлучио је да тренинг подели у три дела. Први се састојао из истрчавања, и то пре свега краћих деоница. Потом се радило на тактици, делу који је веома важан у дефанзиви, када се радило на решењима ситуација када противник оствари предност на неком делу терена, како се померају линије тима и како ко реагује у одређеним ситуацијама.

Поподневни тренинг завршен је игром на два гола на скраћеном терену, која је наравно највише пријала нашим фудбалерима и у којој се радило на кретњама појединих линија тима.

Оно што може да радује нашег тренера Милојевића јесте да су готово сви играчи здрави и спремни. Ван групе су тренирали само Ебисилио због каснијег прикључења екипи, Бен који је због болова у грлу прескочио први тренинг, али се већ овог поподнева вратио на терен, као и Крстовић који има мању упалу због јаког интензитета тренинга.

Ван строја ће у наредна два дана бити Панков због мањих проблема узрокованих такође изузетно напорним тренинзима, а план је да од понедељка буде у пуном тренажном процесу.

Очекивано је да Црвена звезда сутрашњу утакмицу одиграју две потпуно различите поставе, али да ће овог пута нешто дуже на терену остати поједини играчи, како би тренер Милојевић почео да склапа коцкице.

Претходни текстМеста у кампу још само у Чатежу
Следећи текстЗвездини петлићи показали хуманост