Сезонске карте у продаји

234

Након успешно окончане сезоне 2018/2019, три освојена трофеја, Супер КУП, АБА Лигу и КЛС, КК Црвена звезда мтс се вратила на место које јој припада. Евролига је враћена у нашу земљу!

Времена за губљење нема, продаја сезонских улазница КК Црвена звезда мтс за такмичарску сезону 2019/2020 почиње од понедељка 24.06.2019. године!

Црвена звезда ће одиграти у новој сезони преко 40 утакмица као домаћин у дворанама Штарк Арена и Александар Николић у три такмичења: Евролига, АБА лига и КЛС.

Ове сезоне симболика везана за сезонску карту је јасна – зидине Малог Калемегдана, наше тврђаве и јубилеј клуба, 75 година постојања наше Црвене звезде!
Пре 75 година те зидине виделе су и почетке кошарке на овим просторима. Историјско место, Калемегдан, изабран је да постави темеље Црвене звезде и земље кошарке како се Србија назива. И тако, дан за дан, циглу по циглу, градило се оно што смо данас. Светски бренд шампион региона, освајачи Суперкупа АБА лиге и шампиони Србије. На грб наше Црвене звезде додали смо и другу Звездицу!

Током 75 година богате историје клуба, симболично, али и буквално, циглу по циглу, стварали смо нашу тврђаву, која је и јединствен кошаркашки простор у свету.

У години пуној изазова, „одбранили” смо зидине Малог Калемегдана и обезбедили смо да у години у којој прослављамо 75 година постојања играмо Евролигу. Време је да кренемо у нове победе и наставимо да исписујемо историју која је уграђена у зидове и цигле наше куће на Малом Калемегдану. Симболично, такав је и дизајн сезонских улазница за сезону 2019/2020. Свака сезонска улазница има дизајн зидина које симболизују нашу историју, нашу причу и нашу тврђаву коју смо чували. Сваки навијач део је те тврђаве и заузима своје место у историји наше Црвене звезде. Од Небојше Поповића на терену, Иве Андрића на трибинама па до неких нових хероја који су нас данас вратили на место које нам припада.

КК Црвена звезда мтс потрудио се да популарним ценама омогући свима да дођу до своје сезонске улазнице и буду део Звездине приче у сезони 2019/2020:

ЦЕНЕ СЕЗОНСКИХ КАРАТА 2019/20 У ПРЕТПРОДАЈИ
Трибине А, Б, Ц, Д – 12,000 (са попустом за власнике сезонских карата 2018/19 – 10,000)
Партер Б – 18,000 (16,000)
Партер 4 – 18,000 (16,000)
Ложа – 65,000 (60,000)
Плава ложа – 48,000 (45,000)
Бела ложа – 38,000 (35,000)
Почасно место 1. РЕД – 170,000 (160,000)
Почасно место 2. РЕД – 80,000 (70,000)
Почасно место БОЧНО 1. РЕД – 110,000 (100,000)
Почасно место БОЧНО 2. РЕД – 60,000 (50,000)
Почасно место БОЧНО 3. РЕД – 50,000 (40,000)
Почасно место БОЧНО ЗВЕЗДАШ 1. РЕД – 120,000 (110,000)

ЧЛАНСТВО

Купци сезонских карата КК Црвена звезда знају да прилком куповине постају и чланови КК Црвена звезда. Чланска карта је важна сама по себи, невезано за сезонску и одређује припадност Црвеној звезди уз многе користи коју њен власник добија. Подсетићемо вас на неке од њих: попуст на куповину у фан стору, попуст на камп Црвене звезде за будуће младе кошаркаше 5 %, право на присуство утакмицама свих наших младјих категорија, право на присуство утакмицама женског кошаркашког клуба Црвена звезда и многе погодности које ћемо организовати кроз акције током целе сезоне.

Чланство је такође важно из разлога што је чланска карта неопходна уколико желите да остварите право на куповину сезонске карте са попустом, а чланску карту поседујете самим тим што сте купили сезонску карту пртходне сезоне. Као што видите, попуст је ове године виши него претходних година, управо из разлога што желимо да наши чланови имају осећај припадности и повлашћености, да се осећају као део звездине велике породице.

Сваки купац сезонске карте треба да има на уму да њеном куповином помаже свој клуб, то је његов немерљив допринос! На жалост материјална страна спорта је важна, нећемо рећи пресудна и Ваша подршка коју дајете клубу на овај начин га чини бољим, јачим и успешнијим!

ЗВЕЗДАШ ЈУНИОР

Посебну посластицу смо направили за најмлађе! Ове сезоне у понуди ће се наћи сезонска карта за најмлађе- ЗВЕЗДАШ ЈУНИОР. Звездаш ЈУНИОР је сезонка карта за трибину Д, имаће посебну повлашћену цену и пакет звездиних артикала који се добија уз њу. Разлог због кога смо дошли на ову идеју је наша жеља да на трибинама буде што више младих Звездаша који желе да прате свој клуб, али по повољнијој цени из разлога што млади не могу да приуште пуну цену и у исто време да помогнемо родитељима који желе да своју децу воде са собом на утакмице.

Трибина Д ЈУНИОР је намењена младима узраста од 7-15 година. Приликом куповине, потребно је приложити доцумент који доказује годиште (ђачка књижица, здравствствена књижица, пасош…). Картица ће бити посебног дизајна, потпуно другачија од свих осталих и учиниће наше омладинце да се осечају посебно и повлашћено! Цена Трибине Д ЗВЕЗДАШ ЈУНИОР ће износити 6.000 РСД.

РАСПОРЕД СЕДЕЊЕ У ХАЛАМА – АЛЕКСАНДАР НИКОЛИЋ, ШТАРК АРЕНА

У овом делу ћемо покушати да објаснимо распоред седења по секторима у халама из разлога што сваки купац мора да зна тачно које место купује. Као што је клуб већ објавио, КК Црвена звезда планира да већину својих утакмица ове године игра у Штарк Арени, због тога ћемо сезонске карте ове године продавати водећи се мапом Арене. Све сезонске карте су распоређене на НИВОУ 200, доњем прстену. Ћошкови (дијагонални сектори) су као и до сад резервисани за ТРИБИНЕ А, Б, Ц и Д. Сектори иза кошева за ПАРТЕР Б и ПАРТЕР 4. Сезонске карте за БЕЛУ, ПЛАВУ и ВИП ЛОЖУ, ове сезоне ће бити смештени на јужној трибини арене и то у централном делу, неће бити сезонских карата у деловима који су лоше позиционирани! Шта то даље значи, значи да ћете куповином сезонске карте осигурати најбоље место у Хали које нећете моћи да купите као дневну карту.

Што се тиче Хале Александар Николић, она се реновира током лета. Биће већег капацитета, још узаврелије атмосфере! Позиције сезонских карата у тој хали остају исте, с разликом што ће се неки од сектора проширивати, али то неће утицати на позицију Ваше купљене карте у односу на стари изглед Пионира.


Цена коју смо формирали је сматрамо врло приступачна и трудили смо се да је учинимо доступном што већем броју наших навијача! Искористите ову врло погодну цену у претпродаји зато што ће цене у продаји бити знатно склупље, чак од 20-40%!

ВАЖНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

  • Претпродаја сезонских карата ће се и ове године организовати на Малом Калемегдану у просторијама клуба у понедељак 24.06.2019.године са почетком од 12 до 20 часова.
  • У ТЦ Ушће од 25.јуна (уторак) на продајном месту „Ticket VISION” сви заинтересовани биће у могучности да купе сезонске улазнице ПАРТЕР и ТРИБИНЕ од 10-22 часова.
  • Сваког радног дана улазнице ће се продавати од 10-18 часова и суботом од 10-16 часова.
  • Онлајн продаја почиње од друге недеље продаје, 1. јула. Линк за онлине куповину ће бити истакнут на клупском сајту или директно на сајту www.tickets.rs након поменутог датума.
  • У првој недељи продаје, од 24.-29. јуна продаваће се нумерисана места, са правом прече куповине за све власнике сезонских карата 2018/19, плавих, белих, ВИП ложа и почасних места у којој ће моћи да обнове исто место и у новој сезони. Ненумерисана места трибуне и партере моћи ће да купе нови купци.
  • Право на цену сезонске са попустом ћете моћи да остварите само на Малом Калемегдану, не и на Ушћу, из техничких разлога.
  • Од 1. јула продаја тече редовно и за нове, и старе купце, осим што резервације нумерисаних ложа и почасних места више неће важити.
  • Продаја у предсезони ће трајати три недеље, тј. до 13.07.2019.године.
  • Приликом куповине сезонске, купац је у обавези да приложи личне податке, као и ЈМБГ број од ове сезоне, што налаже нови Закон о спорту и КК Црвена звезда је у обавези да достави те подате МУП Србија ради општих услова безбедности на спортским догађајима па Вас молимо за разумевање.
  • Могућност плаћања на рате постоји и даље за власнике кредитиних картица Банке Интеса и Комерцијалне банке, бескаматно на 3 и 6 месечних рата.

Уживајте уз Црвену звезду у сезони јубилеја, великих утакмица које нас чекају у Евролиги и АБА лиги и Супер Лиги. Клуб подсећа да куповином сезонске улазнице, директно помажете функционисању клуба и директно учествујете у успесима црвено-белих.

Заједно можемо до циљева који су постављени и који нас чекају у сезони 2019/2020!

КК Црвена звезда мтс

Претходни текстМарин: Гласаћу и ја за Звездин грб
Следећи текстТрадиција наговештава успех