ЗВЕЗДАШИ – ДА ПОНОВО ГРМИ ЦЕЛА ХАЛА

34

Трећа утакмица финалне серије игра се у суботу од 19 часова. Капије дворане „Александар Николић“ отварају се у 17 сати. Дођите и пружите подршку црвено-белима да дођу до важне победе у борби за трећи трофеј у сезони! Да поново грми цела хала!

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекују екипу Партизана НИС у трећој утакмицифинала плеј офа Суперлиге у суботу од 19 часова.

Тим поводом у просторијама клуба на Малом Калемегдану у петак одржан је састанак безбедности коме су присуствовали представници Полиције, БИА, осталих безбедносних структура задужених за ову утакмицу, као и представници КК Партизан и директор КЛС.

За меч који се игра у дворани „Александар Николић“ влада велико интересовање навијача Црвене звезде, а и овом приликом у хали ће бити само присталице црвено-белих, а медју њима и доста бивших играча нашег клуба и чланови нашег Спортског друштва који желе да пруже подршку нашим кошаркашима.

КК Црвена звезда мтс и овом приликом , апелује на све којима је црвено-бела боја при срцу, да препознају важност тренутка и утакмицу, у којој својом подршком могу да буду додатна снага и шести играч кошаркашима Црвене звезде, који у финишу врло напорне сезоне желе да дођу и до трећег трофеја.

КК Црвена звезда мтс подсећа све који долазе у суботу увече у дворану „Александар Николић” да фер и спортски бодре наш тим, не бацају никакве предмете у терен и заиста буду подршка нашим играчима, али и да се не спуштају на ниво неких, који утакмице и спортске терене виде као као полигон за вређање , увреде противника и морбидне представе. Јер ми смо Црвена звезда!

Такође клуб апелује да сви који поседују улазнице за ову утакмицу, да крену ка дворани знатно раније, због врло детаљних контрола које ће бити споровођене на улазима. Капије дворане „Александар Николић” отварају се у 17 часова.

Сви власници сезонских улазница КК Црвена звезда мтс као и до сада улазиће на своја места која су обезбедили још током лета 2018.године куповином своје сезонске карте.

ДА ПОНОВО ГРМИ ЦЕЛА ХАЛА!

Да направимо атмосферу по којој смо познати много даље од ових простора, да помогнемо екипи да дође до нове победе и да на тај начин пошаљемо најбољи одговор! ЗА СЛАВУ НАШЕ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ!

КК Црвена звезда