Вулић: Спремни за наредну фазу припрема

45

Изабраници Владана Милојевића ушли су у сам финиш припрема на Златибору. Колико су за сада спремни и колико је напорна прва фаза припрема открио је Милош Вулић.

Радили смо добро и напорно, два пута на дан. Били су физички тешки тренинзи, али то нам је у овом тренутку потребно, како бисмо се добро спремили за наредну сезону. Презадовољан сам формом, екипа ради све боље и боље и верујем да ћемо бити још успешнији у Аустрији. Одморићемо један дан у Београду, а после следе и пријатељске утакмице у Виндишгарстену где ћемо избрусити форму – рекао је Вулић.

Било је и рада са лоптом на припремама на Златибору.

Било је доста рада са лоптом и радили смо на тактици. Полако улазимо у шему коју нам шеф задаје, тако да верујем да ће све ово дати резултате. Уморни смо, исцрпело нас је и топло време, али имамо одличне услове. После сваког тренинга чека нас лед како бисмо се расхладили тако да је све одлично.

Звездин везиста срећан је што су га повреде заобишле.

На првим припремама у Звезди сам имао пех са повредом одмах на почетку и нисам могао да тренирам 15 дана. Сада сам здрав хвала Богу и надам се да ће тако и остати.

Суперлиге стартује 20. јула, а први противник нашој екипи биће Јавор.

Надам се да ћемо поновити успех, освојити шампионску титулу, али овог пута освојити и Куп – поручио је Вулић.

Претходни текстЗа гол више на претпоследњем тренингу на Златибору
Следећи текстМилуновић за крај припрема на Златибору